Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με άρωμα Ελλάδας

Με άρωμα Ελλάδας

atromitosΑμφίρροπες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι. Ελληνική νότα προσδίδουν οι αναμετρήσεις Παναιτωλικός – Ατρόμητος και Πλατανιάς – Εργοτέλης, ενώ στο υπόλοιπο μενού ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Νάπολι- Τζένοα και Χετάφε – Θέλτα σε Καμπιονάτο και Πριμέρα αντίστοιχα.

Ο Εργοτέλης δέχτηκε 14 γκολ στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του ηγετικού μέσου Μπρούνο (16 συμμ./3 γκολ).

Χωρίς νίκη για 8 σερί εκτός έδρας ματς ο Ατρόμητος. Ωστόσο «μετράει» τις επιστροφές των χαφ Πίτου Γκαρσία (17 συμμ.) και Δημούτσου (15 συμμ.).

Στη Νάπολι τιμωρημένος είναι ο μέσος Γκαργκάνο (12 συμμ.) και διεθνής ο μπακ Γκουλάμ (11 συμμ.). Από τη Τζένοα θ’ απουσιάσει ο φορ Μάτρι (16 συμμ./7 γκολ).

Στη Θέλτα (9 αγωνιστικές χωρίς νίκη) αμφισβητείται ο τεχνικός Μπερίσο. Ταξίδεψε στην έδρα της Χετάφε χωρίς τον βασικό στόπερ Φοντάς (16 συμμ.).

Το γεγονός ότι τα 9 από τα 12 σημερινά παιχνίδια στο κουπόνι είναι μονά αποδεκτά,δίνει περισσότερες επιλογές στο παιχνίδι μας. Προφανή φαβορί Νάπολι και Μπενφίκα, προτιμούμε το over της πρώτης τη στιγμή που η αντίπαλος της Τζένοα έχει δεχθεί 10 γκολ στα 4 τελευταία παιχνίδια.«Επαγγελματική» νίκη για την Μπενφίκα στην έδρα της Πάκος, πάμε με τα 2-3 γκολ. Τέλος ρισκάρουμε στην ισοπαλία στο ματς Χετάφε – Θέλτα.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
281 ΧΕΤΑΦΕ – ΘΕΛΤΑ Χ 3,00
283 ΝΑΠΟΛΙ – ΤΖΕΝΟΑ OVER 1,50
284 ΠΑΚΟΣ Φ. – ΜΠΕΝΦΙΚΑ 2-3 G 1,80

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.