Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σε Λονδίνο και Μιλάνο τα βλέμματα

Σε Λονδίνο και Μιλάνο τα βλέμματα

jose-mourinho_1582815cΟι αγώνες Μίλαν – Λάτσιο (Κύπελλο) και Τσέλσι – Λίβερπουλ (Λιγκ Καπ) ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Στο υπόλοιπο πρόγραμμα έντονο είναι το αγγλικό στοιχείο, ενώ στις επιλογές προστίθενται ματς από Τουρκία, Ολλανδία και Κόπα Αφρικα.

Στη Μίλαν κοντά στην πόρτα της «εξόδου» βρίσκεται ο τεχνικός Ιντζάγκι. Δεν υπολογίζονται οι μέσοι Χόντα (16 συμμ./6 γκολ), Ντε Γιονγκ (15 συμμ./2 γκολ) και οι αμυντικοί Σαπάτα (11 συμμ.), Ντε Σίλιο (13 συμμ.), Μπονέρα (10 συμμ.).

Με προβλήματα και η Λάτσιο. Τραυματίες είναι οι Λούλιτς (μπακ, 16 συμμ./3 γκολ), Αντερσον (μέσος, 16 συμμ./5 γκολ) και Τζόρτζεβιτς (20 συμμ./7 γκολ).

Η Τσέλσι υπέστη «κάζο» στο Κύπελλο, καθώς αποκλείστηκε από την Μπράντφορντ (2-4). Ακολουθεί κρίσιμο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα.

Στη Λίβερπουλ ξεπέρασε τον τραυματισμό ο φορ Στάριτζ και είναι πιθανόν να πάρει χρόνο συμμετοχής στον επαναληπτικό Λιγκ Καπ με Τσέλσι (1-1 ο πρώτος αγώνας).

Αντικειμενικές δυσκολίες στο κουπόνι του στοιχήματος σήμερα, θα επιλέξουμε ποντάρισμα σε γκολ και όχι καθαρά σημεία. Στα ίδια επίπεδα σκορ βλέπουμε την κόντρα Τσέλσι – Λίβερπουλ για το Αγγλικό Λιγκ Καπ (1-1) το πρώτο παιχνίδι,ποντάρουμε πάλι στα 2-3 γκολ, όπως και στο κύπελλο Ολλανδίας και το ματς Τβέντε – Αλκμαάρ. Νοκ άουτ το Μίλαν – Τσέλσι για το κύπελλο Ιταλίας, δυνατές στην επίθεση αμφότερες, πάμε με το over.

111 ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2-3 G 1,90
114 ΜΙΛΑΝ – ΛΑΤΣΙΟ OVER 1,80
115 ΤΒΕΝΤΕ – ΑΛΚΜΑΑΡ 2-3 G 2,10

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.