Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλά γκολ στο «Βιθέντε Καλδερόν»

Πολλά γκολ στο «Βιθέντε Καλδερόν»

318739_heroaΜε τον επαναληπτικό αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μπαρσελόνα, για την φάση των «8» του κυπέλλου Ισπανίας θα ασχοληθεί σήμερα η στήλη. Να θυμίσω ότι ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ καθώς επίσης και ότι στο πρώτο ματς η Μπαρσελόνα κέρδισε με 1-0.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση ισόπαλου συνολικού αποτελέσματος με τα ίδια σκορ, ακολουθεί παράταση και εφόσον χρειαστεί, πέναλτι. Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «4» τη νικήτρια του ζευγαριού Χετάφε – Βιγιαρεάλ.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται με τη «πλάτη στον τοίχο» αφού καλούνται να ανατρέψουν το 1-0 του πρώτου αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστούν αργά ή γρήγορα να …αφήσουν κενά στα μετόπισθεν! Στα αρνητικά για τους  «ροχιμπλάνκος» οι απουσίες των Γκοδίν, Κόκε και Τιάγκο αλλά και η πρόσφατη παράδοση κόντρα στους Καταλανούς που τη φετινή σεζόν μετρούν δύο ήττες!

Η Μπαρσελόνα βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση καθώς προέρχεται από έξι σερί νίκες με απολογισμό τερμάτων 23-1! Για το σημερινό παιχνίδι σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν και εκτιμώ ότι οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε θα εκμεταλλευτούν τις όποιες ευκαιρίες τους δοθούν στη κόντρα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Μονά αποδεκτά
125. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    G/G (1.60)
125. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ    OVER 2.5 (1.80)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.