Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ολα τα φώτα στη Μαδρίτη

Ολα τα φώτα στη Μαδρίτη

Club Atletico de Madrid v FC Barcelona - UEFA Champions League Quarter FinalΟι αγώνες Κυπέλλου Ατλέτικο – Μπαρτσελόνα και Πάρμα – Γιουβέντους ξεχωρίζουν. Από ελληνικής πλευράς, η Βέροια υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται κυρίως με παιχνίδια από Πορτογαλία, Ολλανδία και Κόπα Αφρικα.

«Πλήγμα» για την Ατλέτικο η απουσία του στόπερ Γκοντίν (19 συμμ./3 γκολ). Οι «ροχιμπλάνκος» σκόραραν στα 9 από τα 10 πιο πρόσφατα εντός κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Στην Πάρμα, ο επιθετικός Κασάνο προσπάθησε να κατευνάσει τους οπαδούς, μετά την ήττα 2-1 από την Τσεζένα. Οι παίκτες φαίνεται να στηρίζουν τον τεχνικό Ντοναντόνι.

Ο Πανιώνιος κέρδισε 2-1 τη Βέροια στο πρώτο αγώνα του Κυπέλλου. Στους κυανέρυθρους θ’ απουσιάσει ξανά ο ηγετικός μέσος Ιμπαγάσα (17 συμμ.).

Χωρίς δύο βασικούς παίκτες η Ρόντα στο ματς Κυπέλλου με την Εξέλσιορ (νοκ άουτ). Τραυματίες οι Πλατ (επιθετικός, 19 συμμ./7 γκολ) και Ράμος (αμυντικός, 17 συμμ.).

Ο πρόωρος αποκλεισμός των Αϊντχόφεν, Αγιαξ, Φέγενορντ,έχει δώσει σημαντικό κίνητρο στις μικρομεσαίες ομάδες να «βγουν» στην Ευρώπη, κατακτώντας το. Μία από αυτές είναι η Φίτεσε, που μπορεί να κάνει το διπλό πρόκρισης στην έδρα της Γκρόνινγκεν. Να σκοράρουν και οι δύο θα επιλέξουμε στη ρεβάνς Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (0-1 το πρώτο ματς).

122 ΓΚΡΟΝΙΝΓΚΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ 2 2,05
125 ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ G/G 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.