Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Περιορισμένες οι επιλογές

Περιορισμένες οι επιλογές

pao_xanthiΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει 4 παιχνίδια Κυπέλλου, τα οποία προσφέρονται μονά αποδεκτά και Live από τον ΟΠΑΠ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη, μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, ενώ το υπόλοιπο μενού πλαισιώνεται με «μάχες» από το Κύπελλο Ισπανίας.

Ο Παναθηναϊκός δεν δέχτηκε γκολ στα 5 πιο πρόσφατα εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, όπου πέτυχε ισάριθμες νίκες. Στη Ξάνθη τραυματίας είναι ο στόπερ Καρυπίδης (15 συμμ.).

Στη Σεβίλλη δεν υπολογίζονται οι μέσοι Μ’ Μπιά (11 συμμ./4 γκολ), Ρέγες (8 συμμ.) και ο ακραίος αμυντικός Τρεμοουλινάς (10 συμμ.).

Στο ταμείο της Βιγιαρεάλ μπήκε το ποσό των 20 εκατ. ευρώ από την πώληση του στόπερ Παουλίστα στην Αρσεναλ. Είναι αήττητη 16 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ επιστρέφει ο φορ Τσερίσεφ (18 συμμ./3 γκολ).

Με προβλήματα η Χετάφε. Τραυματίες οι Λαφίτα (μέσος, 15 συμμ./2 γκολ), Γκουάιτα (τερματοφύλακας, 17 συμμ.), Βαλέρα (μπακ, 12 συμμ.) και διεθνής ο Λασέν (14 συμμ./1 γκολ).

Περιορισμένες οι επιλογές μας σήμερα με ελάχιστα παιχνίδια στο πρόγραμμα του κουπονιού. Ρεβάνς κυπέλλου σε Ελλάδα και Ισπανία, όπου οι γηπεδούχοι είναι φαβορί με την Σεβίλλη να καλείται να ανατρέψει την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς (μετράει το εκτός έδρας γκολ). Κερδίζει, αλλά η πρόκριση είναι ανοιχτή. Στα 2-3 τέρματα ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ξάνθη, όπως και η Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στη Μάλαγα.

ΤΟ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΜΑΣ
127 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΞΑΝΘΗ 2-3 G 1,90
129 ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠ. – ΜΑΛΑΓΑ 2-3 G 1,75
130 ΣΕΒΙΛΛΗ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1 1,45

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.