Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ξεκινά η αντεπίθεση της Ντόρτμουντ

Ξεκινά η αντεπίθεση της Ντόρτμουντ

Dortmund-Fans-Just-FootballΕπιστροφή για τη Μπουντεσλίγκα στο κουπόνι του στοιχήματος αυτό το Σαββατοκύριακο με το ντέρμπι κορυφής Βόλφσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου να ανοίγει από χθες την αυλαία. Η Ντόρτμουντ που έκανε πολύ κακό α΄ γύρο θα προσπαθήσει να ανατρέψει την σε βάρος της κατάσταση.

Αρχίζει με γειτονικό ντέρμπι στο Λεβερκούζεν όπου έχει με το μέρος της την παράδοση (3 νίκες και 4 ισοπαλίες, στις 7 τελευταίες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο.Αήττητη είναι στην έδρα της η Λεβερκούζεν αλλά με 5 ισοπαλίες και 4 νίκες.

Στη μεταγραφική περίοδο ενισχύθηκε με τον αμυντικό της Ρόμα Εντβάι. Στην φιλοξενούμενη επέστρεψαν οι τραυματίες Ρόις,Παπασταθόπουλος. Απουσιάζουν λόγω συμμετοχής στις εθνικές τους ομάδες ο επιθετικός Ομπαμεγιάνγκ και ο μέσος Καγκάβα.

Μεγάλο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με την ομάδα του Μουρίνιο να προκρίνεται στο κύπελλο σε αντίθεση με τους «Πολίτες» που έπεσε θύμα έκπληξης και αποκλείστηκε από τη Μίντλεσμπρο. Η Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει 10 νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός, Παναθηναϊκός – Πλατανιάς, και Πανιώνιος – Πανθρακικός οι σημαντικότερες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Επτά αγωνιστικές αήττητος ο Πανθρακικός που δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη. Σε σύνολο 4 αναμετρήσεων σε αυτό το γήπεδο ο Πανιώνιος είναι αήττητος με 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Μπακασέτας είναι στη διάθεση του Ουζουνίδη για τον γηπεδούχο.

Bet Dna
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναιτωλικό και τα φώτα πέφτουν στους νεοαποκτηθέντες Νομπόα και Ρικάρντο Κόστα. Σε 2 αναμετρήσεις στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει ισάριθμες νίκες με 1-0 και 3-0.Ο Παναθηναϊκός είναι πανίσχυρος στη Λεωφόρο. Στους 6 τελευταίους εντός έδρας αγώνες έχει ισάριθμες νίκες και μάλιστα χωρίς να δεχθεί γκολ τις 5 τελευταίες αγωνιστικές μετρώντας 15-1 γκολ. Οι τραυματίες Τζίλβαν και Νέπλιακ δεν υπολογίζονται για τον φιλοξενούμενο Πλατανιά.

Τα στάνταρ
131 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 1 1,85
316 ΛΙΡΣ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ 2 1,60
318 ΜΙΛΑΝ – ΠΑΡΜΑ 1 1,45

Ο Πανιώνιος προσπαθεί να βγει από την ζώνη του υποβιβασμού, με «όπλο» την έδρα του, εκεί όπου παραμένει αήττητος στα 4 τελευταία. Ο Πανθρακικός παραμένει χωρίς νίκη εκτός έδρας (0-3-7) και έχει δύσκολη αποστολή στη Νέα Σμύρνη. Η Λιρς είναι σταθερά ουραγός στο Βέλγιο, ενώ συμπλήρωσε 12 αγωνιστικές χωρίς επιτυχία. Η Σταντάρ Λιέγης «φορτσάρει» για Ευρώπη, ούσα αήττητη για 4 αγώνες. Μόλις 1 νίκη σε 10 ματς για την ουραγό Πάρμα στην Ιταλία, «μονόδρομος» το τρίποντο για την Μίλαν.

Τα καλοπληρωμένα
155 ΤΣΙΤΑΝΤΕΛΑ – ΤΡΑΠΑΝΙ 1 2,05
285 ΦΙΤΕΣΕ – ΑΓΙΑΞ 2 2,30
315 ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ – ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ 4-6G 2,40

Η Τσιταντέλα βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού, στέκεται όμως άτυχη στα τελευταία παιχνίδια. Η Τράπανι «μετρά» 3 σερί ήττες, διαθέτει με διαφορά την χειρότερη άμυνα της κατηγορίας (48 γκολ παθητικό), ενώ πούλησε τον αρχισκόρερ Μανκόζου (10 γκολ). Ο Αγιαξ «τρέχει» αήττητο σερί 15 αγώνων, αρκετά ψηλά το «διπλό» στη Φίτεσε (δύο σερί ήττες). Γαλατασαράι και Μπούρσασπορ σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση, πιθανό να «ανοίξει» το μεταξύ τους ντέρμπι στα «4-6 γκολ».

Φουλ του Χ
163 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΕΒΕΡΤΟΝ 3,10
236 ΤΖΕΝΟΑ – ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ 3,15
253 ΜΕΤΣ – ΝΙΣ 3,00

Κρίσταλ Πάλας και Εβερτον ισοβαθμούν στην 12η θέση με 23 πόντους. Οι γηπεδούχοι «μετρούν» 5 ισοπαλίες στα 10 τελευταία, ενώ τα «ζαχαρωτά» προέρχονται από δύο σερί «μοιρασιές». Τέσσερις ισοπαλίες στα 6 τελευταία τους παιχνίδια στη Γένοβα μεταξύ Τζένοα και Φιορεντίνα, δεν θα μας προξενήσει εντύπωση ακόμα μία. Η ουραγός Μετς έχει συμπληρώσει 10 ματς χωρίς νίκη, όμως η Νις χάνει δυναμική εκτός έδρας.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.