Για πρώτη φορά ο ΟΠΑΠ προσθέτει παιχνίδι από το πρωτάθλημα Αυστραλίας, ενώ επανέναρξη έχουμε στη Δανία.
Η Στουτγάρδη είναι χωρίς νίκη 5 αγωνιστικές, πετυχαίνοντας παράλληλα μόλις 1 γκολ. Τιμωρημένος ο μέσος Γκέντνερ (21/2), τραυματίας ο στόπερ Ρούντιγκερ (15/0).
Με σημαντικές ελλείψεις η Εσπανιόλ. Τιμωρημένοι είναι ο πρώτος σκόρερ Γκαρθία (επιθετικός, 22/9) και οι Κολότο (στόπερ, 19/1), Σάντσεθ (μέσος, 21/2).
Χωρίς 5 βασικούς η Αταλάντα. Εκτός οι Μπεναλουάν (μπακ, 17/1), Πινίγια (φορ, 12/3), Καρμόνα (μ. 22/0), Μοράλες (φορ, 19/5) και Κερούμπιν (στόπερ, 9/0).
Στη Νόρντζελαντ τραυματίας είναι ο πρώτος σκόρερ Μπεκ (επιθετικός, 7 γκολ). Από τη Ράντερς θ’ απουσιάσουν οι βασικοί Αγκεσεν (μέσος) και Ισάκ (επιθετικός, 5 γκολ).
Στην Σατορού πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός, Σεντρίκ Ντορί. Για το ίδιο πρωτάθλημα, στην Ανζέ τιμωρημένος είναι ο πρώτος σκόρερ Κοτζιά (22/14).
Την υπόσταση της παίζει η Αουε που προέρχεται από δύο σερί νίκες, η πρόσφατη στην έδρα της Φορτούνα στο Ντίσελντορφ. Θεωρούμε ότι ο άσος κόντρα στην Ντάρμσταντ σε ανταγωνιστική τιμή αποτελεί σωστή επιλογή για μία ομάδα που δείχνει αναγεννημένη με την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Οι απουσίες της Εσπανιόλ και κυρίως του πρώτου της σκόρερ Γκαρθία, δίνει το δικαίωμα στη Χετάφε να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει κόντρα στην αντίπαλο της. Το ρίσκο στην ισοπαλία αξίζει στο Νις – Μονακό. Η γηπεδούχος έχει τρία συνεχόμενα «Χ».
102 ΑΟΥΕ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1 3,00
123 ΝΙΣ – ΜΟΝΑΚΟ Χ 2,85
127 ΧΕΤΑΦΕ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1 2,30
