Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Tέσσερα ματς, με τρία φαβορί

Tέσσερα ματς, με τρία φαβορί

sanchezΟι αναμετρήσεις των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, Αρσεναλ – Μονακό και Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης κλέβουν την παράσταση. Στο υπόλοιπο μενού ξεχωρίζουν τα παιχνίδια από τους ομίλους του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Η Μονακό «μετράει» σημαντικές απουσίες. Τιμωρημένος είναι ο πολύτιμος μέσος Τουλαλάν, ενώ τραυματίες οι βασικοί αμυντικοί Ρατζί, Καρβάλιο και Κιρζαβά.

Εξαιρετικές οι επιδόσεις του τεχνικού της Αρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ όταν έρχεται αντιμέτωπος με γαλλικές ομάδες (10 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες).

Η Λεβερκούζεν είναι χωρίς ισοπαλία σε 24 παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ (14 νίκες και 10 ήττες). Δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού στόπερ Τοπράκ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν δέχτηκε γκολ στα 5 πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά ματς. Τραυματίας είναι ο βασικός αριστερός μπακ Ανσάλντι.

Λίγα παιχνίδια στην διάθεση μας σήμερα,ενώ δεν μας βοηθάει και το γεγονός ότι στο Λιμπερταδόρες από τα τέσσερα ματς τα τρία έχουν φαβορί με απόδοση κάτω του 1,40.Στο εναλλακτικό στοίχημα με τα γκολ θα στραφούμε και σήμερα. Περιμένουμε ένα γκολ από τη Μονακό στο Λονδίνο, όπου το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες έχει αξιόλογη απόδοση, όπως επίσης και το πιθανό κατά τη γνώμη μας over στο Λεβερκούζεν μεταξύ της ομώνυμης ομάδας και της Ατλέτικο Μαδρίτης. Κλείνουμε με το over Νότιγχαμ (14 γκολ σε 4 ματς) vs Μπόρνμουθ (3/4 0ver).

140 ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΟΝΑΚΟ G/G 1,85
141 ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ. OVER 2,00
142 ΝΟΤΙΓΧΑΜ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ OVER 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.