Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πιο έμπειρη η Σίριους

Πιο έμπειρη η Σίριους

52000projectprivateuserassets158f3069a435b314a80bdcb024f8e422bpiksΜε κύπελλο Σουηδίας θα ασχοληθώ σήμερα. Τρία παιχνίδια στο πρόγραμμα του ΟΠΑΠ, από τα συνολικά οκτώ Σαββατιάτικα παιχνίδια. Κι αυτά, σε τριάδες! Θεωρούνε, τρομάρα τους, ότι ο κόσμος θα επιστρέψει πίσω στα πρακτορεία, μόνο και μόνο επειδή βάλανε τη Πολωνία ή την Αυστραλία …

Η τάση της αγοράς δείχνει: «διπλό» η Σίριους, «άσος» η Γιόνσεπινγκ και «άσος» η Λιουνγκσκίλε. Όσον αφορά τα over/under, πιέσεις δέχονται τα πολλά γκολ στο Γιόνσεπινγκ-Ασιρίσκα, στο Κρίστιανσταντς-ΑΙΚ Στοκχόλμης και στο Χάλμσταντ-Σιριάνσκα! Τα λίγα γκολ έχουν την «τιμητική» τους στο Μπρομαποϊκάρνα-Σίριους.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Μπρομαποϊκάρνα – Σίριους 2 (2.35)over 2.5 (1.85)
Μη σας θολώσει η ήττα της Σίριους στη πρεμιέρα των ομίλων από την Έλφσμποργκ με 4-0. Η ομάδα του Κιμ Μπέργκστραντ στάθηκε πολύ καλά, δημιούργησε πολλές φάσεις, έχασε κλασική ευκαιρία να ισοφαρίσει και απλά κατέρρευσε από το 80 και μετά. Εκεί έφαγε 3 γκολ. Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί η Μπρόμα, καθώς το κύπελλο δεν αποτελεί στόχο για την ομάδα. Το διπλό σε τιμές 2.30+  δείχνει στα μάτια μου value. Ποντάρω στο γεγονός ότι η Σίριους έχει καλύτερο υλικό και η Μπρομαποικάρνα διαθέτει μπόλικη απειρία (η πλειοψηφία των παικτών της προέρχεται από της ακαδημία της). Ιδανική περίπτωση μοιάζει να είναι και το όβερ 2.5 γκολ

Γιόνσεπινγκ – Ασιρίσκα over 2.5 (1.60) over 3.5 (2.45)
Η Γιόνσεπινγκ βρίσκεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Διαθέτει ποιοτικότερο ρόστερ από την αντίπαλό της και προσωπικά θα μου προκαλέσει μεγάλη έκπληξη αν η ομάδα του Τζίμι Θέλιν δεν κάνει σήμερα το 2Χ2. Εξαιτίας του στυλ παιχνιδιού (ότι έχει δείξει μέχρι τώρα σε φιλικά και επίσημο ματς), τα πολλά γκολ θεωρώ θα πληρώσουν εύκολα. Τα προτιμώ γιατί πληρώνουν και πολύ καλύτερα από τον «άσο»

Χάλμσταντ – Συριάνσκα over 2.5 (1.50) 1/1 (1.72)
Must win το παιχνίδι για τη Χάλμσταντ μετά το 2-2 της πρεμιέρας. Για τη  Συριάνσκα αυτό είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς. Μέχρι στιγμής έχει χάσει 12 περσινούς παίκτες, εκ των οποίων οι πέντε βασικότατοι πέρσι.

Για τα περαιτέρω… ακολουθήστε τη στήλη στο Facebook (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.