Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ζενίτ, Άγιαξ και όβερ…

Ζενίτ, Άγιαξ και όβερ…

Europa_LeagueΤο Europa League έχει την τιμητική του σήμερα, καθώς στο πιάτο μας έχουμε τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16»

Ρίχνοντας μια ματιά στους τζίρους των ανταλλακτηρίων, παρατηρούμε ότι τρία είναι τα παιχνίδια που έχουν «ξεφύγει» στα ποσά που ποντάρονται. Πρόκειται για τις αναμετρήσεις Βόλσμπουργκ-Ίντερ, Έβερτον-Ντιναμό Κ. και Ζενίτ-Τορίνο. Και στις τρεις περιπτώσεις ο άσος έχει την τιμητική του.

Από αυτή τη τριάδα αγώνων ποντάρω Ζενίτ. Η ομάδα του Μπόας «διψάει» για ευρωπαϊκή διάκριση, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θεωρώ ότι απέναντι σε μία μικρομεσαία ομάδα όπως είναι η Τορίνο, έχει το πάνω χέρι για τη νίκη που θα της δώσει ακόμα περισσότερες πιθανότητες για πρόκριση.

Στο Βόλσμπουργκ-Ίντερ θα πάω με τα γκολ, ποντάροντας στο όβερ. Η Βόλφσμπουργκ παίζει φουλ επίθεση, αλλά ώρες-ώρες η άμυνά της μοιάζει με παιδική χαρά. Η Ίντερ θα το «ψάξει» το εκτός έδρας γκολ και λογικά θα το βρει. Ο άσος, κατά τη γνώμη μου, είναι μόνο για κόντρα παιχνίδι. Η Ίντερ τα έχει παρατήσει στην Ιταλία (ξέμεινε από στόχους) και έχει στραφεί το ενδιαφέρον όλων στο Europa League.

Λίγο παρακάτω, στον πίνακα με τους μεγαλύτερους τζίρους, θα βρούμε το Ντνιέπρ-Άγιαξ με τον άσο, επίσης να ποντάρεται περισσότερο από κάθε άλλο σημείο. Την ουκρανική ομάδα την είδαμε κόντρα στον Ολυμπιακό και προσωπικά, αν και προκρίθηκε, δεν μου άρεσε καθόλου. Ήταν ιδιαίτερα τυχερή στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (θυμηθείτε τα γκολ), ενώ στάθηκε διπλά τυχερή διότι εκείνη τη περίοδο πέτυχε την ελληνική ομάδα σε πολύ κακή αγωνιστική κατάσταση. Θεωρώ ότι οι παίκτες του Ντε Μπουρ  μπορούν να βρουν τον τρόπο για να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από το Κίεβο.

@@@Για τα περαιτέρω… ακολουθήστε τη στήλη στο Facebook (Bet With Loxagos)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (μονά)
Βόλσμπουργκ – Ίντερ  όβερ 2.5 @1.67
Ζενιτ – Τορίνο  1 @1.61
Ντνιέπρ – Άγιαξ  Χ2 @1.73

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.