Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Eλκυστικό και «βγάζει» σημεία

Eλκυστικό και «βγάζει» σημεία

logotipo_campeonato_uruguayoΤο πρωτάθλημα Ουρουγουάης, ίσως είναι το πιο… ελκυστικό από όσα «μπήκαν» στο κουπόνι του ΟΠΑΠ το τελευταίο διάστημα. «Βγάζει» σημεία και αυτό μας ενδιαφέρει. Αυτή την εβδομάδα «κοιτάμε» με ενδιαφέρον το «διπλό» της Σέρο (που παλεύει για την παραμονή) στην έδρα της Ντιφενσόρ, η οποία έχει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, λόγω τιμωριών.

Η 6η αγωνιστική στην Αργεντινή έχει πολλά δύσκολα – αμφίρροπα ματς και… γυάλινα φαβορί, δεν θα περάσουν εύκολα οι Νιούελς (vs Κίλμες), Βελέζ (vs Μπελγράνο) και Εστουδιάντες (vs Μπάνφιλντ). Θα ποντάρουμε «1» στο ντέρμπι των νεοφώτιστων ανάμεσα σε Σαρμιέντο και Κρουσέρο, για καθαρά αγωνιστικούς λόγους: Η «βαθμολογία» των γηπεδούχων σε 5 ματς έως τώρα είναι κατά πολύ καλύτερη απ’ εκείνη των φιλοξενούμενων.

Πιο συμπαγής ως ομάδα, με πλάνο, που αντιμετώπισε με σοβαρότητα και χωρίς φόβο ομάδες όπως οι Ιντεπεντιέντε, Βελέζ και Νιούελς. Στην Κρουσέρο το μεγάλο πρόβλημα ονομάζεται «γκολ», η επίθεση έχει σοβαρό πρόβλημα. Και ένα σχόλιο για τη Ροζάριο: Το «5 στα 5» την έχει εκτοξεύσει βαθμολογικά και ψυχολογικά, αλλά καλή μπάλα δεν παίζει. Και η λογική λέει ότι η ρέντα κάποτε θα σταματήσει. Καλή επιτυχία στις επιλογές σας.

298 ΝΤΙΦΕΝΣΟΡ ΣΠ. – ΣΕΡΟ 2 0,00
316 ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΚΡΟΥΣΕΡΟ 1 1,95

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.