Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το clasico κλέβει την παράσταση

Το clasico κλέβει την παράσταση

clasico-pontarismaΤο σούπερ ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ με τις δύο ομάδες να έχουν ένα βαθμό διαφορά στην Πριμέρα, κλέβει την παράσταση αυτό το Σαββατοκύριακο στο κουπόνι του στοιχήματος. Η ομάδα του Μέσι, εντός έδρας έχει 7 νίκες, 7 Over και 7 «4-6 γκολ» στα τελευταία 8 ματς! Εχει επίσης 21 νίκες σε 27 παιχνίδια, όσες και η αντίπαλος της Ρεάλ, την καλύτερη επίθεση (78 γκολ ενεργητικό) και παράλληλα την καλύτερη άμυνα (16 γκολ παθητικό) της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Την τελευταία πενταετία κόντρα στη Ρεάλ εντός έδρας έχει 3 νίκες, και από 1 ισοπαλία και ήττα. H Μπαρτσελόνα δεν έχει φέρει ισοπαλία εντός και η Ρεάλ εκτός έδρας.Αμφίβολος ο μέσος Μπουσκέτς, επιστρέφουν οι μπακ-χαφ Αλβες και Αλμπα (22/1) στην ομάδα της Βαρκελόνης, ενώ στη Ρεάλ είναι νοκ άουτ ο μέσος Χάμες (20/8).

Μάχη κορυφής και στην Κωνσταντινούπολη με την Φενέρ να υποδέχεται τη Μπεσίκτας με τη φιλοξενούμενη να έχει αέρα 4 βαθμών από την αντίπαλο της. Καλή η προϊστορία για τη Φενέρ με 6 νίκες και 4 ισοπαλίες κόντρα στην Μπεσίκτας από το 2006 και έπειτα σε ματς πρωταθλήματος. Από το ματς με την Κλαμπ Μπριζ για το Γιουρόπα προέρχεται η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς.

Ντέρμπι και στην Ολλανδία με τη Φέγενορτν να υποδέχεται την Αιντχόφεν. Η γηπεδούχος μετράει τέσσερις σερί νίκες σε βάρος της Αιντχόφεν και μία ήττα την τελευταία πενταετία, όλα τα παιχνίδια ήταν over, τα 3 στα 4-6 γκολ. Εχει μείνει στην ιστορία το Αϊντχόφεν – Φέγενορντ 10-0, της σεζόν 2010-11.

Μάχη για την 4άδα δίνουν Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την γηπεδούχο να είναι 13 ματς αήττητη. Εξέτισε ο Ντι Μαρία, τιμωρημένος ο Εβανς, τραυματίας ο Φαν Πέρσι για την φιλοξενούμενη.

Bet Dna
Τελικός κυπέλλου στο Βέλγιο μεταξύ Κλαμπ Μπριζ και Αντερλεχτ. Σε περίπτωση που δεν αναδειχθεί νικητής με τη λήξη του 90λεπτου, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Θα διεξαχθεί στο ουδέτερο «Ρουά Μποντουέν» των Βρυξελλών. Φέτος και τα δύο ματς πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων έληξαν ισόπαλα 2-2.Αν το Κύπελλο το κατακτήσει η Αντερλεχτ, τότε θα ισοφαρίσει την Μπριζ στα 10 τρόπαια.

Τα στάνταρ
185 ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2 1,50
279 ΜΠΡΕΪ – ΜΠΟΕΜΙΑΝ 2 1,75
424 ΛΑΝΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ 2 1,65

«Τρένο» η Αρσεναλ, «μετρά» 5 σερί νίκες και σταθεροποιήθηκε στη 3η θέση. Φιλοξενείται από τη Νιουκάστλ (μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία) και μπορεί να περάσει νικηφόρα. Βίοι αντίθετοι για Μπρέι (2 ήττες) και Μποέμιαν (2 νίκες) στην αρχή της Ιρλανδίας, αποδεκτή η απόδοση του «διπλού». Η Λανς νίκησε ύστερα από 9 αγωνιστικές, αλλά παραμένει σε θέση υποβιβασμού. Απέναντι στην εκπληκτική φέτος Μαρσέιγ, δύσκολα θα προβάλλει σοβαρή αντίσταση.

Τα καλοπληρωμένα
269 ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2 2,10
406 ΣΑΛΚΕ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 1 2,65
340 ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 1 2,30

Η Γαλατασαράι πορεύεται με μόλις 1 ήττα σε 14 αγωνιστικές, βρίσκεται σταθερά στο κυνήγι του τίτλου, ενώ περιμένει το αποτέλεσμα στο ντέρμπι Φενέρ – Μπεσίκτας. Η Κασίμπασα (1 νίκη σε 8 ματς, χωρίς νίκη στα 5 τελευταία εντός), είναι βαθμολογικά αδιάφορη. Η Σάλκε έχει την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την κούραση και την απογοήτευση της Λεβερκούζεν από τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Ατλέτικο. «Τελικό» για την παραμονή δίνει η Λα Κορούνια, «άνετη» η Εσπανιόλ, λογικά θα μιλήσει το κίνητρο στο «Ριαθόρ».

Φουλ του Χ
201 ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ – ΦΟΥΛΑΜ 3,40
421 ΤΣΕΖΕΝΑ – ΡΟΜΑ 3,35
425 ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡ. 4,00

Βλέποντας κανείς τη βαθμολογία στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, συμπεραίνει πως η ισοπαλία στην αναμέτρηση Χάντερσφιλντ – Φούλαμ είναι «βολική». Οι δύο ομάδες βρίσκονται λίγο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο βαθμός είναι ιδανικός. Η Ρόμα απογοητεύει τελευταία, «μετρά» 8 ισοπαλίες στα 10 τελευταία, δύσκολη η έξοδος της στην Τσεζένα. Στο ντέρμπι Μπαρτσελόνα – Ρεάλ, ρισκάρουμε στην ισοπαλία. Χωρίς «Χ» εντός έδρας οι «μπλαουγκράνα» και εκτός οι Μαδριλένοι, ήρθε η ώρα να «σπάσει το ρόδι».

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.