Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Λίγες επιλογές, πάμε με ρίσκο

Λίγες επιλογές, πάμε με ρίσκο

plataniasΤο σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει 8 συνολικά παιχνίδια. Ελληνική νότα στο πρόγραμμα δίνει η αναμέτρηση της Σούπερ Λίγκα, Πλατανιάς – Καλλονή.

Χωρίς τους επιθετικούς Τζιλβάν (15/3), Τσουράκη (23/1), τον μέσο Γουνδουλάκη (12/1) και τον αμυντικό Κουλιμπαλί (21/2) θα παραταχθεί ο Πλατανιάς.

Η Καλλονή είναι χωρίς νίκη 10 σερί εκτός έδρας ματς στο πρωτάθλημα, με 6 ήττες και 4 ισοπαλίες. Δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κεϊτά (μέσος, 25/1).

Απογοητεύει η Ολίμπο (3 ήττες και 2 ισοπαλίες). Σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος, αναμένεται ν’ αποχωρήσει ο τεχνικός Βάλτερ Περάσο.

Χωρίς δύο βασικούς μέσους η Νυρεμβέργη. Τραυματίες είναι οι Φάλγκρουντ (3 γκολ) και Γκέμπχαρντ (4 γκολ).

Με σημαντικές απουσίες η Βαρέζε. Τιμωρημένοι είναι οι Φιαμότσι (αμυντικός, 31 συμμ.), Φόρτε (μέσος, 10 συμμ.) και τραυματίας ο Νέτο (επιθετικός, 8 γκολ).

Η Οσέρ είναι αήττητη 12 σερί εκτός έδρας παιχνίδια, με 5 νίκες και 7 ισοπαλίες.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Λίγες οι επιλογές σήμερα, θα πάμε αναγκαστικά με ρίσκο προκειμένου να ποντάρουμε σε σημεία με στοιχηματική αξία. Ξεκινάμε από την πιθανή ισοπαλία στο Νουέβα Σικάγο – Σαν Λορέντζο, πιστεύοντας ότι η νεοφώτιστη μπορεί να κόψει βαθμό από την Σαν Λορέντζο που έρχεται από παιχνίδι στο Λιμπερταδόρες. Η Οσέρ είναι αήττητη 12 παιχνίδια εκτός έδρας, αγνοούμε τον άσο της Νανσί και πάμε εναλλακτικά στα 2-3 γκολ. Αξίζει το over στο Βαρέζε – Φροζιζόνε (4 σερί η γηπεδούχος -7/8 η φιλοξενούμενη.

432 ΝΟΥΕΒΑ ΣΙΚ. – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ Χ 3,00
434 ΝΑΝΣΙ – ΟΣΕΡ 2-3 G 1,70
435 ΒΑΡΕΖΕ – ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ OVER 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.