Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία και φιλικά

Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία και φιλικά

wembley_englandΤο κουπόνι του διημέρου περιλαμβάνει κυρίως παιχνίδια από Αγγλία, Σκωτία, Ιρλανδία και φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων.

Η Αυστραλία ταξίδεψε με ελλείψεις στη Γερμανία. Τραυματίες είναι οι αμυντικοί Γουίλσιρ (80/8), Σπιράνοβιτς (26/0), Ουίλιαμς (14/0) και οι μέσοι Μπρεσιάνο (80/13), Βαλέρι (52/1).

Στη Γεωργία πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός Κάχαμπερ Τσχαντάτζε, μετά την αποχώρηση του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ντέρμπι του Λάνκασιρ το Ολνταμ – Ρότσντεϊλ. Σε καλή κατάσταση η φιλοξενούμενη, με 4 νίκες στα 5 πιο πρόσφατα ματς, ενώ παράλληλα σημείωσε 4 Over.

Η Σεντ Πάτρικς «μετράει» δύο σημαντικές απουσίες στη μεσαία γραμμή. Τιμωρημένοι είναι οι Μπρέναν (2/1) και ΜακΚόρμακ (3/0).

Με το… μυαλό στον τελικό του FA Trophy η Ρέξαμ και χωρίς τους πολύτιμους Χάντσον (στόπερ, 29/3) και Γιορκ (επιθετικός, 36/3).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Καλύτερη ομάδα η γηπεδούχος Σέφιλντ Γιουνάιτεντ της Σκάνθορπ, αλλά τα πέντε σερί γκολ – γκολ που έχει φέρει, μας οδηγούν σε αυτή την επιλογή σε σύγκριση με τον χαμηλό σε απόδοση άσο. Στο ντέρμπι του Λάνκασιρ μεταξύ Ολνταμ και Ροτσντέιλ θα πάμε με το over, ενώ το ρίσκο θα το πάρουμε με την ισοπαλία στο Χάλιφαξ – Γκέισχεντ, με την γηπεδούχο να έχει 5 σερί «Χ».

100 ΟΛΝΤΑΜ – ΡΟΤΣΝΤΕΙΛ OVER 1,80
101 ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΙΟΥΝ. – ΣΚΑΝΘΟΡΠ G/G 1,65
108 ΧΑΛΙΦΑΞ – ΓΚΕΙΤΣΧΕΝΤ Χ 3,30

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.