Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Kρίσιμη στροφή για τα προκριματικά

Kρίσιμη στροφή για τα προκριματικά

greece_samarisΟι αγώνες των Εθνικών ομάδων παίρνουν τη σκυτάλη,αυτό το Σαββατοκύριακο,με την κρίσιμη αγωνιστική για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος να είναι σε εξέλιξη.

Η εθνική Ελλάδος στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν που διαδέχθηκε τον Κλαούντιο Ρανιέρι αντιμετωπίζει την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη. Η βαθμολογία στον 6ο όμιλο είναι αμείλικτη. Η Εθνική μας σε τέσσερα ματς, έχει πάρει μόλις έναν βαθμό και ως εκ τούτου, το κυριακάτικο ματς απέναντι στους Ούγγρους, είναι «τελικός». Ενδεχόμενη νίκη θα επιτρέψει στους διεθνείς μας να κρατούν ανοιχτή την πόρτα της 3ης θέσης που οδηγεί στα μπαράζ.

Εκτός αποστολής παρέμειναν οι τραυματίες Μήτρογλου, Μανιάτης, Χολέμπας και Σαλπιγγίδης, ενώ δεν κλήθηκαν οι Σαμαράς και Γκέκας. Στην αποστολή και ο Κώστας Κατσουράνης.Στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις των δυο ομάδων στη Βουδαπέστη η Ελλάδα έχει σημειώσει 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Σε 4 από τους 6 αγώνες σημειώθηκε OVER και σε 3 GG.

Η Κροατία υποδέχεται τη Νορβηγία. Σε προκριματικά Γιούρο εντός έδρας η γηπεδούχος είναι αήττητη σε 28 παιχνίδια (21 νίκες και 7 ισοπαλίες). Εκτός οι Στρίνιτς, Λοβρέν), Κάλινιτς, επιστρέφει ο Σίλντενφελντ.

Η Κύπρος θα κυνηγήσει την έκπληξη στο Βέλγιο, με οδηγό το «διπλό» της πρεμιέρας στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έχει στην διάθεση του λόγω τραυματισμών τον στόπερ Ντόσα Τζούνιορ της Λέγκια, τους μέσους Εφραίμ, Αλεξάνδρου του ΑΠΟΕΛ και τον φορ Χριστοφή της Σιόν.

Bet Dna
Παρελθόν στην Βουλγαρία ο προπονητής Πένεφ, ντεμπουτάρει κόντρα στην Ιταλία ο νέος τεχνικός Πέτεφ. Με αλλαγές η«Σκουάντα Αντζούρα», εκτός οι Ντε Σίλιο, Ογκμπόνα , Ντε Ρόσι, Πίρλο, Μπαλοτέλι, Τζιοβίνκο, Ελ Σαραουϊ).Επιστρέφουν οι Μπαρτζάλι (αμ., 50/0), Μπονούτσι (αμ., 43/3).Χωρίς Ρόμπεν και Φαν Πέρσι η Ολλανδία θα υποδεχθεί την Τουρκία. Η παράδοση είναι υπέρ των «οράνιε» με 5 νίκες έναντι μόλις 1 των Τούρκων.

Τα στάνταρ
178 ΛΙΝΚΟΛΝ – ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΡΙΝ 2 1,95
186 ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ – ΦΟΛΚΕΡΚ 2 1,65
245 ΜΠΑΡΙ – ΠΡΟ ΒΕΡΤΣΕΛΙ 1 1,75

Η Φόρεστ Γκριν ηττήθηκε μετά από 12 αγωνιστικές, ωστόσο παραμένει στις θέσεις των πλέι οφ. Φιλοξενείται από τη Λίνκολν, η οποία «μετρά» 3 ήττες στα 4 τελευταία εντός, χωρίς καν να σκοράρει. Σε αποδόσεις κοντά στο 2,00, παίζεται το «διπλό». Μονόπλευρο κίνητρο στο Νταμπάρτον – Φόλκερκ. Οι φιλοξενούμενοι παλεύουν για την είσοδο στα πλέι οφ, αδιάφοροι βαθμολογικά οι γηπεδούχοι. Αδύναμη εκτός η Προ Βερτσέλι (2-2-12), θα περάσει δύσκολες στιγμές στο Μπάρι.

Τα καλοπληρωμένα
167 ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΟΥΤΟΝ 1 2,05
296 ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΚΑΡΠΙ 1 2,35
164 ΟΥΓΓΑΡΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 2 2,70

Η Νορθάμπτον «μετρά» 6 νίκες στα 7 τελευταία εντός. Η Λούτον βρίσκεται σε κακή κατάσταση, καθώς προέρχεται από 5 σερί αποτυχίες, ενώ δεν έχει πάρει αποτέλεσμα σε ισάριθμα πρόσφατα εκτός έδρας. Ο «άσος» έχει τύχη. Η Βιτσέντζα «τρέχει» αήττητο σερί 11 αγώνων, έχει εδραιωθεί στις θέσεις των πλέι οφ και «απειλεί» την πρωτοπόρο Κάρπι. Νέα αρχή ψάχνει η εθνική μας ομάδα στο ντεμπούτο του Σέρχιο Μαρκαριάν στον πάγκο, μονόδρομος το «τρίποντο» στην Ουγγαρία.

Φουλ του Χ
159 Β. ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 2,90
163 ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ 3,00
230 ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ 3,00

Στον όμιλο της εθνικής μας, η Βόρειος Ιρλανδία υποδέχεται τη Φινλανδία. Οι Βρετανοί εντυπωσιάζουν (3-0-1), οι Σκανδιναβοί από τη μεριά τους είναι «σκληροτράχηλοι», δεν θα μας κάνει εντύπωση να μην αναδειχθεί νικητής. Ιρλανδία και Πολωνία στοχεύουν στην πρόκριση στη τελική φάση, πρωταρχικός στόχος είναι να μην ηττηθούν στο μεταξύ τους, κοντά στη «μοιρασιά». Στην Αργεντινή, η Ιντεπεντιέντε παραμένει αήττητη εκτός (2-1-0), ισοπαλία με παράδοση (3 στα 5 τελευταία) στην έδρα της Γοδόι.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.