Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σε Κύπρο και Τσ. Λιγκ το ενδιαφέρον

Σε Κύπρο και Τσ. Λιγκ το ενδιαφέρον

zardim1Οι δεύτεροι προημιτελικοί αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, Ρεάλ – Ατλέτικο (0-0 το πρώτο ματς) και Μονακό – Γιουβέντους (κέρδισαν 1-0 οι Ιταλοί), κλέβουν την παράσταση.

Για 8η φορά τη φετινή σεζόν θα αναμετρηθούν Ατλέτικο και Ρεάλ. Σε καμία από τις 7 προηγούμενες δεν κέρδισε η Ρεάλ (4 ήττες και 3 ισοπαλίες), στην οποία τραυματίστηκαν ο επιθετικός Μπενζεμά και οι μέσοι Μπέιλ, Μόντριτς, ενώ τιμωρημένος είναι ο μπακ Μαρσέλο.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του ηγετικού χαφ Μάριο Σουάρεθ, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Η Γιουβέντους «μετράει» μόλις δύο νίκες στα 8 τελευταία ματς μακριά από το Τορίνο στη διοργάνωση, ενώ δεν θα έχει στις τάξεις της ξανά τον ηγετικό μέσο Πογκμπά.

Με προβλήματα η Κόλο Κόλο στην έδρα της Ατλέτικο Μινέιρο. Τραυματίες είναι οι βασικοί Βιγιάρ (τερματοφύλακας), Βέκιο (μέσος), Σουάσο (επιθετικός) και τιμωρημένος ο Μποσεζούρ (μέσος).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Στην Κύπρο και τους δύο επαναληπτικούς αγώνες κυπέλλου θα πέσει το βάρος σήμερα στην πρόταση μας. Σε κοινή έδρα το «ΓΣΠ» το Ομόνοια- ΑΠΟΕΛ, δύσκολα θα αλλάξουν τα πράγματα μετά το 3-0 του ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ματς, μία νίκη γοήτρου όμως η Ομόνοια μπορεί να την πετύχει. Αντίθετα η ΑΕΛ έχει τον πρώτο λόγο στο άλλο ζευγάρι κόντρα στην ΑΕΚ (2-2 το πρώτο ματς).Γνωρίζει πως να διαχειρισθεί το 1-0 του πρώτου αγώνα η Γιουβέντους στο Μονακό.

127 ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΠΟΕΛ 1 2,30
128 ΑΕ ΛΕΜΕΣΟΥ – ΑΕΚ Λ. 1 2,15
131 ΜΟΝΑΚΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2-3 G 1,70

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.