Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με έδρες και γκολ στο Γιουρόπα

Με έδρες και γκολ στο Γιουρόπα

hulk-zenit-benfica-champions-league-16092014_mujanq6ssqo717zr2talrgo1eΣτο Γιουρόπα Λιγκ επικεντρώνονται τα βλέμματα σήμερα, εκεί όπου στο πρόγραμμα υπάρχουν οι επαναληπτικοί αγώνες της φάσης των «8».

Η Ζενίτ απόψε υποδέχεται την τροπαιούχο του περσινού Γιουρόπα Σεβίλλη, με στόχο την ανατροπή του 2-1 του πρώτου παιχνιδιού. Οι Ρώσοι ποντάρουν πολλά στη δύναμη της έδρας (13-1-0 στη διοργάνωση) και σε συνδυασμό με τις σημαντικές επιστροφές στην εντεκάδα (Χούλκ, Σμόλνικοφ, Κρισίτο και Ντάνι), συγκεντρώνουν κατ’ εμέ περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Η Σεβίλλη γνωρίζει ότι το σκορ του πρώτου αγώνα είναι ευάλωτο, γι’ αυτό και θεωρώ ότι βασικός της στόχος είναι να σκοράρει. Διαθέτει υλικό που μπορεί εύκολα να τα καταφέρει, γι’ αυτό και στα μάτια μου, το γκολ/γκολ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τιμωρημένοι για τους γηπεδούχους είναι οι βασικοί Γκαράι (στόπερ) και Ριαζάντσεφ (χαφ). Για τους Ισπανούς δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα απουσιών αφού στο απουσιολόγιο του Έμερι υπάρχουν παίκτες που λείπουν εδώ και καιρό. Αξίζει τέλος να αναφερθεί ότι στο «Πετρόφσκι» σήμερα θα σημειωθεί ρεκόρ προσέλευσης θεατών!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 1 – Μονό
Ζενίτ – Σεβίλλη    1 (2.45)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2 – Σύστημα 2/3
Ζενίτ – Σεβίλλη   1 & G/G  (4.25)
Φιορεντίνα – Ντ. Κιέβου   1 & Over 2.5 (2.65)
Νάπολι – Βόλσμπουργκ   Over 3.5 (2.55)

@@@Κάντε Like στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.