Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αξίζει το ρίσκο

Αξίζει το ρίσκο

wolfsburgΟι επαναληπτικοί προημιτελικοί αγώνες του Γιουρόπα Λιγκ ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι, ενώ το υπόλοιπο μενού πλαισιώνεται με παιχνίδια από το πρωτάθλημα Φινλανδίας.

Η Ζενίτ ηττήθηκε 2-1 από τη Σεβίλλη στον πρώτο αγώνα. Στους Ρώσους δεν υπολογίζεται για τη ρεβάνς ο βασικός στόπερ Γκαράι, ωστόσο επιστρέφουν οι Χουλκ (επιθετικός), Ντάνι (μέσος), Κρισίτο (αμυντικός) και Σμόλνικοφ (αμυντικός).

Η Ντνιεπρ έφερε Under και στα 5 τελευταία εντός στην Ευρώπη. Για τον επαναληπτικό με την Μπριζ (0-0 το πρώτο ματς) θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ζοζούλια (μεσοεπιθετικός) και Φέντορτσουκ (μέσος).

Φιορεντίνα και Ντινάμο Κιέβου άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς, μετά το 1-1 στο πρώτο αγώνα. Στους βιόλα επιστρέφει ο βασικός στόπερ Μπασάντα, ενώ στην Ντινάμο τιμωρημένος είναι ο Ντράγκοβιτς (αμυντικός).

Τοπικό ντέρμπι με κοινή έδρα (συνθετικός χλοοτάπητας) το Χέλσινγκφορς – Ελσίνκι. Φέτος στο Λιγκ Καπ (14 Μαρτίου) η Ελσίνκι κέρδισε 2-0.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αξίζει το ρίσκο στις σημερινές ρεβάνς του Γιουρόπα. Αναφερόμαστε στο διπλό της Βόλφσμπουργκ στη Νάπολι, τη στιγμή που οι Ιταλοί με τη νίκη τους 4-1 στη Γερμανία, έχουν «κλειδώσει» την πρόκριση. Εναλλακτική λύση στο ματς αυτό το over. Πολύ πιθανό το να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες στο Ζενίτ – Σεβίλλη (επανέρχονται Χουλκ και ακόμα δύο βασικοί στην ρώσικη ομάδα),ενώ στο Ντνιέρπ- Κλαμπ Μπριζ θα παμε με τα 2-3 γκολ.

148 ΖΕΝΙΤ – ΣΕΒΙΛΛΗ G/G 1,50
149 ΝΑΠΟΛΙ – ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 2,95
150 ΝΤΝΙΕΠΡ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2-3 G 1,75

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.