Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Για «ζέσταμα», εν όψει Σ/Κ…

Για «ζέσταμα», εν όψει Σ/Κ…

51639fe7-3871-46de-b5ec-fed78448b957Άλλο ένα κουπόνι γίγας έχουμε στα χέρια μας γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο κάτι που σημαίνει ότι υπάρχουν άπειρες επιλογές για όλα τα γούστα των παικτών του στοιχήματος.

Από εδώ και στο εξής, μιας και φεύγει και ο Απρίλης, όλοι μας θα δίνουμε περισσότερες μονάδες στο παράγοντα «κίνητρο» πάνω στη μελέτη, αφού πολλές είναι οι ομάδες εκείνες οι οποίες έχουν πετύχει τους στόχους τους και πολύ περισσότερες αυτές οι οποίες θα τα δώσουν όλα τώρα στο φινάλε, προκειμένου να «σώσουν» τη χρονιά.

Βέβαια αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνουμε ξαφνικά όλοι πλούσιοι στοιχηματίζοντας μόνο πάνω στις ομάδες που «καίγονται» για βαθμούς. Αν ήταν έτσι, οι Μπουκ θα έβαζαν λουκέτο αυτή τη περίοδο και θα άνοιγαν πάλι το μαγαζί τους από Σεπτέμβριο! Από την άλλη, δυστυχώς για εμάς τους παίκτες, τα «θέλω» της κάθε ομάδας τα γνωρίζουν και οι εταιρίες στοιχημάτων, με αποτέλεσμα τα «προφανή» σημεία, να προσφέρονται σε πετσοκομμένες τιμές!

Από το μενού της Παρασκευής έχω ξεχωρίσει δύο σημεία, ένα από Γερμανία και ένα από Σουηδία. Στη Μπουντεσίγκα η Μάιντζ φιλοξενεί τη Σάλκε στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής και με βάση τη πρόσφατη αγωνιστική συμπεριφορά των δύο ομάδων, το γκολ/γκολ δείχνει να βρίσκεται πολύ κοντά στο ταμείο. Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερα συνεχόμενα εντός έδρας γκολ/γκολ, τα τρία εκ των οποίων πλήρωσαν και στο «4-6 γκολ». Η άμυνα των φιλοξενούμενων από την άλλη, εκτός έδρας δέχεται πολλές φάσεις και δύσκολα κρατάει το «μηδέν» (μόλις μία φορά στα τελευταία οκτώ, κράτησε ανέπαφη την εστία της).

Στο «Φάλκενμπεργκ» της Σουηδίας ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στην Αλσβένσκαν, με τη τοπική ομάδα να φιλοξενεί τη Μάλμε. Η Φάλκνμπεργκ σε σχέση με πέρσι είναι αισθητά πιο αποδυναμωμένη και προσωπικά θεωρώ ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή απέναντι στη Μάλμε, που προέρχεται από δύο σημαντικές νίκες, δεν έχει καμία τύχη. Πέρα από τη τεράστια διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, ο Χανς Έκλουντ για το σημερινό παιχνίδι θα έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του γκανέζου Ντονιόχ (βασικός επιθετικός-παίκτης κλειδί). Το «διπλό» σε απόδοση 1.50+, για τα δεδομένα της αναμέτρησης μοιάζει ικανοποιητικό!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ-Μονά αποδεκτά
Φάλκενμπεργκ – Μάλμε  2  @1.50
Φάλκενμπεργκ – Μάλμε  2 με -1.5  @2.40
Μάιντζ – Σάλκε   G/G  @1.70

@@@Κάντε Like στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.