Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ρίσκο με Λειψία

Ρίσκο με Λειψία

kimmichΑμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι. Ξεχωρίζουν τα παιχνίδια Μάιντζ – Σάλκε και Κόρδοβα – Μπιλμπάο, σε Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα αντίστοιχα.

Η Σάλκε «μετράει» 10 Under στις 13 τελευταίες αγωνιστικές. Ταξίδεψε στην έδρα της Μάιντζ χωρίς τους Αϊχάν (στόπερ), Ουτσίντα (μπακ) και Σαμ (μέσος).

Σημαντική η επιστροφή του Παγέτ (επιθετικός, 6 γκολ και 12 ασίστ) στην Μαρσέιγ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Λοριάν.

Στη Φίτεσε τιμωρημένος είναι ο πρώτος σκόρερ Τραορέ (11 γκολ) και θ’ απουσιάσει κόντρα στη Ντε Χάαγκ.

Η Κόρδοβα είναι 14 αγωνιστικές χωρίς νίκη και για το το εντός έδρας ματς με την Μπιλμπάο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του βασικού εξτρέμ Μπόρχα.

Με ελλείψεις η Κλερμόν κόντρα στην Αρλ. Τιμωρημένοι είναι οι αμυντικοί Εκομπό, Μουλέν και τραυματίας ο φορ Σααντί (11 γκολ).

Χωρίς τους δύο βασικούς στόπερ η Τερνάνα. Συμπλήρωσαν κάρτες οι Μεκαριέλο και Ποπέσκου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ρίσκο θα πάρουμε σήμερα με τον άσο της Λειψίας, καθότι η Ντάρμσταντ μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι. Η γηπεδούχος όμως έχει φόρμα και ηθικό από το 1-1 που πήρε στην έδρα της Καιζερσλάουτερν. Τρεις σερί ήττες η Μαρσέιγ, κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι προσεχτική κόντρα στη Λοριάν. Η Μάιντζ σώθηκε με το διπλό στη Φράιμπουργκ, θα είναι πιο άνετη κόντρα στη Σάλκε. Σκοράρουν αμφότερες.

107 ΛΕΙΨΙΑ – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1 2,20
137 ΜΑΡΣΕΙΓ – ΛΟΡΙΑΝ 2-3 G 2,10
300 ΜΑΙΝΤΖ – ΣΑΛΚΕ G/G 1,50

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.