Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Στο Λονδίνο τα βλέμματα

Στο Λονδίνο τα βλέμματα

sanchezΓεμάτο με ντέρμπι που θα κρίνουν πολλά στα περισσότερα ευρωπαικά πρωταθλήματα το κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Κλέβει την παράσταση αυτό του Λονδίνου μεταξύ Αρσεναλ – Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ. Σε μεγάλη φόρμα η γηπεδούχος, προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από 8 σερί νίκες καθώς ηττήθηκε για τελευταία φορά στις 7 Φεβρουαρίου. Η Τσέλσι με τον αέρα των 10 βαθμών διαφορά από την ομάδα του Βενγκέρ, δύσκολα θα χάσει τον τίτλο. Δεν έχασε στις 3 τελευταίες επισκέψεις της στο «Εμιρέιτς».Αμφίβολοι για την ομάδα του Μουρίνιο, οι τραυματίες Ντιέγκο Κόστα, Ντρογκμπά και Ρεμί.

Στην Πορτογαλία κρίνεται ο τίτλος στη Λισαβόνα. Η Μπενφίκα έχοντας διαφορά τριών βαθμών,υποδέχεται τη 2η της βαθμολογίας Πόρτο που υπέστη ντροπιαστική ήττα στη Γερμανία από την Μπάγερν 6-1.Αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ και πάει στο ντέρμπι με την ψυχολογία καταρρακωμένη.

Συντριπτικά υπέρ της Γιουβέντους είναι η προϊστορία κόντρα στην συμπολίτισσα Τορίνο, από την οποία είναι αήττητη ανεξαρτήτως έδρας από το 1995 με 13 νίκες και 4 ισοπαλίες. Τιμωρημένος για την «Κυρία» ο μέσος Μαρκίζιο, εκτός λόγω τραυματισμού και ο επίσης μέσος Πογκμπά.

Στην έδρα της Εσπανιόλ δοκιμάζεται η Μπαρτσελόνα και της Θέλτα η Ρεάλ Μαδρίτης στην Πριμέρα Ντιβιζιόν με την πρώτη να έχει προβάδισμα δύο βαθμών στην κούρσα του τίτλου. Σημαντικές απουσίες έχει η «Βασίλισσα» καθώς είναι νοκ άουτ ο μέσος Μόντριτς και οι φορ Μπέιλ Μπενζεμά.

Bet Dna
Στην Σούπερ Λίγκα ο ΠΑΟΚ θα έχει σημαντικές απουσίες κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς είναι τιμωρημένοι, Βίτορ, Ρατς και Παπαδόπουλος, ενώ μεγάλο πλήγμα και για το Παναθηναϊκό που υποδέχεται την Ξάνθη (στην οποία ανανέωσε την συνεργασία ο Ρουμάνος τεχνικός Λουτσέσκου) η απουσία του Μάρκους Μπεργκ, που ταλαιπωρείται από λοίμωξη αναπνευστικό.

Τα στάνταρ
304 ΚΟΛΩΝΙΑ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2 1,65
275 ΕΣΚΙΣΕΧΙΡΣΠΟΡ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 2 1,65
457 ΡΕΜΣ – ΛΥΩΝ 2 1,65

Σε εκρηκτική κατάσταση βρίσκεται η Λεβερκούζεν στη Γερμανία, «μετρά» 7 σερί νίκες και βρίσκεται στην 3η θέση, που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Δείχνει να είναι σε θέση να «σπάσει» το αήττητο σερί εντός της Κολωνίας (7 ματς αήττητη). Η πρωτοπόρος Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία, προέρχεται από 3 σερί νίκες, δεν τίθεται θέμα παραμονής για την Εσκισεχίρ. Η Ρεμς πορεύεται με 4 ήττες στα 5 τελευταία και δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην πρωτοπόρο Λυών στη Γαλλία.

Τα καλοπληρωμένα
308 ΚΠΡ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 1 2,10
398 ΒΕΡΟΝΑ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 1 1,95
407 ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2 1,95

Η ΚΠΡ πάλεψε με την Τσέλσι την προηγούμενη αγωνιστική (0-1) και απέδειξε πως είναι «σκληρό καρύδι». Τελικός παραμονής με τη συμπολίτισσα Γουέστ Χαμ (1 νίκη σε 11 ματς). Βερόνα και Σασσουόλο ισοβαθμούν στην Ιταλία, ωστόσο θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο έμπειροι και είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Η Τράμπζονσπορ «φορτσάρει» για την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ, βαθμολογικά αδιάφορη η Γκενστλέρ.

Φουλ του Χ
301 ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ 3,45
380 ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΕΜΠΟΛΙ 3,00
391 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 3,60

Ένας βαθμός χωρίζει τις Σαουθάμπτον και Τότεναμ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν για την ευρωπαϊκή τους έξοδο. Δεν πρόκειται να ρισκάρουν, θα δώσουν βάση στην αμυντική τους γραμμή και η ισοπαλία έχει τον πρώτο λόγο. Ανάλογο σκηνικό και στο Σεντ Ετιεν – Μονπελιέ, με τους «πράσινους» να έχουν προβάδισμα 5 βαθμών από τον αντίπαλο τους. Ομάδες των ισοπαλιών Αταλάντα και Εμπολι, δεν θα μας κάνει εντύπωση ακόμη μία στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Μπέργκαμο.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.