Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πλούσιο σε επιλογές

Πλούσιο σε επιλογές

cristiano-ronaldo-558-jose-mourinho-sliding-knee-goal-celebration-showing-all-his-joy-and-rage-after-ronaldo-late-winning-goal-in-real-madrid-vs-manchester-city-ucl-2012-2013Πλούσιο σε επιλογές το σημερινό κουπόνι, με λάμψη από Πριμέρα και Καμπιονάτο, ενώ για την Πρέμιερ Λιγκ, η Τσέλσι αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λέστερ.

Στη Ρεάλ δεν υπολογίζονται οι αμυντικοί Ράμος, Καρβαχάλ, οι μέσοι Μόντριτς, Μπέιλ και ο επιθετικός Μπενζεμά (φιλοξενεί την Αλμερία, η οποία προσφέρεται με πλεονέκτημα ενός τέρματος από τον ΟΠΑΠ).

Με ελλείψεις η Βιγιαρεάλ θα υποδεχτεί την Ατλέτικο. Τιμωρημένος είναι ο μέσος Ντος Σάντος (26/2), τραυματίες οι μέσοι Τσερίσεφ (24/4), Μπρούνο (21/2) και ο στόπερ Μπουσάκιο (14/3).

Η Ελτσε κινδυνεύει με υποβιβασμό στα «χαρτιά», λόγω χρεών (χρωστάει μισθούς 3 μηνών στους ποδοσφαιριστές).

Η Βερόνα ταξίδεψε στην έδρα της Σαμπντόρια με σημαντικές απουσίες. Τιμωρημένοι είναι ο βασικός τερματοφύλακας Ράφαελ, ο στόπερ Μόρας και ο μέσος Ομπάντι.

Χωρίς τους μέσους Βεϊρίνια και Σίρλε η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της Μπίλεφελντ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Στην έδρα της Κρακόβια θα ποντάρουμε σήμερα, καθώς έδειξε πολύ βελτιωμένη με την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας, τη στιγμή που η Μπελσάτοφ έχει 5 ήττες και 1 ισοπαλία στα έξι τελευταία παιχνίδια. Καθάρισε τον τίτλο η Τσέλσι που παίζει με τη Λέστερ που κινδυνεύει. Τα 2-3 γκολ είναι το «αγαπημένο» αποτέλεσμα των Λονδρέζων. Ανάλογα θα ποντάρουμε και στο Ελτσε – Λα Κορούνια, όπου θα φοβάται ο Γιάννης το…θεριό.

179 ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΜΠΕΛΣΑΤΟΦ 1 1,85
183 ΛΕΣΤΕΡ -ΤΣΕΛΣΙ 2-3 G 2,02
194 ΕΛΤΣΕ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 2-3 G 1,75

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.