Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Λάμψη από Πριμέρα και Καμπιονάτο

Λάμψη από Πριμέρα και Καμπιονάτο

Gonzalo HiguainΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Βαγιεκάνο – Βαλένθια και Εμπολι – Νάπολι, σε Πριμέρα και Καμπιονάτο αντίστοιχα.

Η Εμπολι έφερε «4 έως 6 γκολ» και στους 3 τελευταίους εντός έδρας αγώνες. Θα υποδεχτεί την Νάπολι χωρίς τον βασικό στόπερ Τονέλι.

Στη Βαγεκάνο είναι τραυματίες ο επιθετικός Μπαπτιστάο (7 γκολ) και ο πολύτιμος αμυντικός Ζε Κάστρο.

«Παρελθόν» αποτελεί από την Ααλεσουντ ο τεχνικός, Χάραλντ Ααμπρεκ. Θα πορευτεί με υπηρεσιακό δίδυμο τους Φρέντρικσεν και Φιέρτοφτ στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στη Βαλερέγκα.

Η Μπράγκα κέρδισε 3-0 τη Ρίο Αβε στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου. Ωστόσο, για τον επαναληπτικό δεν υπολογίζει στους βασικούς Τίμπα (μέσος) και Σάντος (επιθετικός).

Δύο σημαντικές επιστροφές στην επίθεση «μετράει» η Σαρμιέντο, ενόψει του εκτός έδρας ματς με τη Γοδόι. Εξέτισε ο Φιγκερόα (2 γκολ), ενώ αποθεραπεύτηκε ο Κουέβας (4 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δυνατή μάχη Γάνδη – Αντερλεχτ που ακολουθούν κατά πόδας την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ στα πλέι -οφ Βελγίου. Πιθανή η ισοπαλία στο ματς αυτό. Στο κύπελλο Πορτογαλίας Ρίο Αβε- Μπράγκα, το 3-0 υπέρ της δεύτερης στο πρώτο ματς δεν αφήνει περιθώρια στους γηπεδούχους,πολλές αλλαγές οι προπονητές, πιθανό το over, κάτι θα επιλέξουμε και στο Εμπολι- Νάπολι με την δεύτερη να έχει βρει βήμα στην επίθεση (10 γκολ στα 3 τελευταία ματς).

221 ΓΑΝΔΗ – ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ Χ 3,15
224 ΕΜΠΟΛΙ – ΝΑΠΟΛΙ OVER 1,75
225 ΡΙΟ ΑΒΕ – ΜΠΡΑΓΚΑ OVER 2,00

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.