Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σε θέση… ΜΑΧΗΣ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σε θέση… ΜΑΧΗΣ

COVERΤο «Ποντάρισμα», της Τρίτης 12 Μαΐου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Tέρμα τα ψέματα στο Τσάμπιονς Λιγκ, την Τετάρτη το βράδυ θα γνωρίζουμε το ζευγάρι του τελικού του Μονάχου. Με την πλάτη στον τοίχο η Ρεάλ, που κινδυνεύει να ολοκληρώσει τη σεζόν χωρίς να κατακτήσει τρόπαιο, έπειτα από τη νέα απώλεια στο πρωτάθλημα (2-2 με Βαλένθια). Η Γιουβέντους πάντως έδειξε ικανή να τη δυσκολέψει, άλλωστε έχει την παράδοση με το μέρος της, αφού προκρίθηκε και στις 4 φορές που κέρδισε το πρώτο (εντός έδρας) παιχνίδι με 2-1. Στο άλλο ζευγάρι, δεν είναι τόσο ρευστά τα πράγματα, αφού η Μπάγερν πρέπει να κερδίσει με 4 γκολ διαφορά για να προκριθεί.

Στα σκοινιά ο Γκουαρδιόλα, έχει δεχτεί δριμεία κριτική, που θα γίνει εντονότερη αν αποκλειστεί, από τον… «σεληνιασμένο» Μέσι και την παρέα του. Στο Γιουρόπα Λιγκ, η Νάπολι καλείται να «διορθώσει» την ισοπαλία με την Ντνιεπρ (είχε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα), κερδίζοντας στο Κίεβο. Η κάτοχος του τροπαίου, Σεβίλλη, έχει… πλεονέκτημα τριών γκολ έναντι της Φιορεντίνα. Επτά επαναληπτικοί στους «16» του Λιμπερταδόρες, με Ρίβερ και Μπόκα να τίθενται αντιμέτωπες για 3η φορά μέσα σε 11 μέρες.

Εμβόλιμη στην Τουρκία, με αρκετό ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου, αλλά και της παραμονής. Οι μικρές κατηγορίες της Αγγλίας ουσιαστικά έχουν ολοκληρωθεί, ελάχιστα παιχνίδια απομένουν, συνεπώς ο «Αιχμηρός» πάει… διακοπές και σας αποχαιρετά με έναν απολογισμό της σεζόν που πέρασε.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«HOT underDOGS», «ΑΙΧΜΗΡΟΣ»
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.