Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σε διπλό… ΤΑΜΠΛΟ

«ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ»: Σε διπλό… ΤΑΜΠΛΟ

COVERΤο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ», που κυκλοφορεί την Πέμπτη 14 Μαΐου, προσφέρει όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα πρωταθλήματα του κουπονιού, έχοντας ανοιχτή γραμμή με 40 ανταποκριτές απ’ όλο τον κόσμο.

Η απεργία των υπαλλήλων πρακτορείων Διανομής Τύπου ώθησε τo «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ» να κυκλοφορήσει εκτάκτως σήμερα, Πέμπτη και όχι την Παρασκευή. Θεωρήσαμε πως είναι προτιμότερο από το να κυκλοφορούσαμε το Σάββατο, χάνοντας όλη τη δράση των αγώνων της Παρασκευής. Στις σελίδες της εφημερίδας μπορείτε να βρείτε τον μέσο όρο αποδόσεων που ίσχυαν ανά αγώνα την Τετάρτη το βράδυ, ενώ δεν περιλαμβάνεται στην ύλη το ΛΟΤΤΟ, όπως συμβαίνει συνήθως.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η ήττα της Αρσεναλ από τη Σουόνσι… άνοιξε την όρεξη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την 3η θέση (απευθείας έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ), που μπορεί ευθέως να τη διεκδικήσει στο «Ολντ Τράφορντ», την Κυριακή. Στην Ισπανία, το απόγευμα της Πέμπτης θα γινόταν γνωστό το αν τελικά θα λάμβανε χώρα η αγωνιστική της Α’ και της Β’ κατηγορίας.

Σε περίπτωση που τα πρωταθλήματα θα διεξαχθούν κανονικά, το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν τον τίτλο και να προετοιμαστούν για τους τελικούς σε Τσάμπιονς Λιγκ και Κύπελλο Ισπανίας. Στο μπάσκετ, τον 4ο ευρωπαϊκό του τίτλο διεκδικεί ο Ολυμπιακός στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας, στη Μαδρίτη. Αντιμετωπίζει την ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία κέρδισε στον τελικό το 2012, όταν και κατέκτησε το τρόπαιο.

Διαβάστε τις στήλες:
«ΣΤΑΥΡΟ-ΦΟΡΟΣ», με το Σταύρο Κολίλα
«ΣΗΜΑΔΕΜΕΝΟΣ», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
«DIEGO», με τον Ηλία Ζυματούρα
«Λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
Βαγγέλης Μελέκογλου
Δημήτρης Ανδρικόπουλος
«HOT underDOGS», «ΛΙΟΝΤΑΡΙ», «ΓΚΑΛΗΣ»,
και φυσικά την «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΜΗΧΑΝΗ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.