Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ελπίζει σε γκέλα η Αντερλεχτ

Ελπίζει σε γκέλα η Αντερλεχτ

anderlechtΑμφίρροπες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με έντονο το σκανδιναβικό στοιχείο, ενώ στη Ρωσία διεξάγεται ο τελικός Κυπέλλου, Λοκομοτίβ – Κουμπάν (σε ουδέτερο γήπεδο, μονός αγώνας).

Στα πλέι οφ της Ολλανδίας, με νέο προπονητή η Φέγενορντ (φιλοξενείται από τη Χέρενφεν). Απολύθηκε ο Ρούτεν και στη θέση του προσλήφθηκε ο Φαν Μπρόνχορστ.

Αλλαγή είχαμε και στην τεχνική ηγεσία της Μιάλμπι (παίζει εκτός με Σίριους). Αποχώρησε ο Αντερς Λίντεροθ και ανέλαβε ο Χανς Λάρσον.

Στην Κλαμπ Μπριζ (αντιμετωπίζει εκτός τη Σαρλερουά) εξέτισε ο ηγετικός μέσος Ραφαέλοφ (9 γκολ, 7 ασίστ).

Δύο σημαντικές επιστροφές «μετράει» η Ράντερς (υποδέχεται τη Χόμπρο). Πρόκειται για τον πρώτο σκόρερ Ισάκ (10 γκολ) και τον μέσο Πόουλσεν (4 ασίστ).

Οι αναμετρήσεις Γκουαρανί – Ρασίνγκ Κλουμπ και Ρίβερ – Κρουζέιρο είναι οι πρώτοι προημιτελικοί του Κόπα Λιμπερταδόρες (ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά η Γάνδη στο Βέλγιο και με νίκη σήμερα σε βάρος της Σταντάρ Λιέγης κατακτά το πρωτάθλημα μία αγωνιστική πριν την λήξη της διαδικασίας των πλέι οφ. Πάμε με το over που έχει ίδια απόδοση με τον άσο. Η Αντερλεχτ κερδίζει την απογοητευτική Κοτράιτ και ελπίζει σε γκέλα της Γάνδης. Η Μίντιλαντ πήρε το πρωτάθλημα ενώ η Βεστσάελεντ μάχεται να αποφύγει τον υποβιβασμό. Εχει αξία η κόντρα στο φαβορί.

201 ΒΕΣΤΣΑΕΛΑΝΤ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 1Χ 2,06
215 ΓΑΝΔΗ – ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ OVER 1,60
216 ΚΟΡΤΡΑΙΤ -ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ 2 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.