Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Στις «μικρές» κατηγορίες το ενδιαφέρον

Στις «μικρές» κατηγορίες το ενδιαφέρον

bresciaΑρκετές επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι, με παιχνίδια κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας και Ιταλίας.

«Τέλος» ο προπονητής Μπαρόνι από την Πεσκάρα (υποδέχεται τη Λιβόρνο). Στη θέση του προσλήφθηκε ο Οντο.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, στη Μόντενα (παίζει εκτός με Λατίνα) απολύθηκαν προσωρινά οι τεχνικοί Παβάν – Μελότι, αλλά δεν δέχθηκε να επιστρέψει ο Νοβελίνο και εν τέλει θα παραμείνουν στον πάγκο.

Στην Ολλανδία διεξάγονται τα μπαράζ ανόδου – υποβιβασμού. Η Φένλο θα υποδεχτεί την Μπρέντα χωρίς τους πολύτιμους φορ Βόλτερς (6 γκολ) και Καλουτά (10 γκολ).

Η Νιμ (φιλοξενείται από Ανζέ) δικαιώθηκε στην έφεση που είχε υποβάλει και δεν θα υποβιβαστεί. Ωστόσο, η Ομοσπονδία την τιμώρησε με αφαίρεση 8 βαθμών από το πρωτάθλημα της νέας περιόδου.

Στην Αζαξιό (αντιμετωπίζει εντός την Αρλ) εξέτισε ο πρώτος σκόρερ Φοβερζέ (11 γκολ).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Στις «μικρές» κατηγορίες Γαλλίας και Ιταλίας θα επικεντρωθούμε σήμερα. Η Τρουά έχει αναδειχθεί εδώ και ημέρες πρωταθλήτρια και έχει το μυαλό της στη νέα σεζόν.Τρεις νίκες και μία ισοπαλία έχει στα 5 τελευταία ματς η υποβιβασμένη Σατορού. Το γκολ – γκολ είναι η επιλογή μας. Με τα δεύτερα πάει η Αβελίνο στην υποβιβασμένη Μπρέσια, αξίζει η κόντρα. Kαλή έδρα η Κροτόνε μπορεί να υπερβεί το εμπόδιο της «αναιμικής» εκτός, Βίρτους Εντέλα.

121 ΤΡΟΥΑ – ΣΑΤΟΡΟΥ G/G 1,80
125 ΚΡΟΤΟΝΕ – ΒΙΡΤΟΥΣ ΕΝΤ. 1 1,90
128 ΜΠΡΕΣΙΑ – ΑΒΕΛΙΝΟ 1 2,50

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.