Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με τη… βοήθεια και του Πέλε!

Με τη… βοήθεια και του Πέλε!

sarandiΔεν… αργεί η ημέρα που η «πρόταση» (στο κάτω μέρος της στήλης) θα μείνει «κενή». Χωρίς παιχνίδια. Μόνο «παύλες»! Είναι τόσο «περίπλοκα» τα πρωταθλήματα της Αργεντινής και της Α’ Βραζιλίας που με το… στανιό «βγαίνουν» δύο-τρεις προτάσεις με «σοβαρά» – «χειροπιαστά» επιχειρήματα.

Και τώρα τι έχουμε μπροστά μας; Την Αργεντινή έπειτα από αναβολή αγωνιστικής (δηλαδή με το ενδεχόμενο να δούμε «Παπάδες» από ομάδες που τις είχαμε σημειώσει «ντεφορμέ») και την Βραζιλία μόλις στην 3η αγωνιστική και με 8 ομάδες να «τρέχουν» ταυτόχρονα σε άλλους θεσμούς (είτε στο Κύπελλο είτε στο Λιμπερταδόρες).

Υπό αυτές τις συνθήκες ο… Diego πρέπει να «δανειστεί» και χαρακτηριστικά του Πέλε για να φτάσει στο ιδανικό (σ.σ. εκτίμηση με δυνατές πιθανότητες επαλήθευσης). Γι’ αυτό «βασιστήκαμε» μόνο στο ρεπορτάζ, άλλωστε η πρόσφατη «εικόνα» των ομάδων δεν ισχύει στην Αργεντινή και στην Βραζιλία ακόμη δεν έχει καν «σχηματιστεί». Κοντράρουμε τη Ρίβερ στην έδρα της Τίγκρε επειδή έχει ρίξει το βάρος στο Λιμπερταδόρες.

Παίζουμε Over στο Σαραντί – Ουνιόν (παρά το γεγονός ότι το ματς θα γίνει χωρίς θεατές) γιατί στον πάγκο των γηπεδούχων θα κάνει ντεμπούτο ο… καμικάζι των προπονητών Καρούσο Λομπάρντι που έχει «φτιάξει» τους παίκτες και στον πάγκο των φιλοξενούμενων ο Μαδελόν είδε με άλλο μάτι το ποδόσφαιρο και αποφάσισε να «στήνει» την ομάδα του επιθετικά (παντού). Καλή μας τύχη…

ΠΡΟΤΑΣΗ
267 ΑΡΣΕΝΑΛ Σ. – ΟΥΝΙΟΝ Σ.Φ. OVER (2,30)
415 ΤΙΓΚΡΕ – ΡΙΒΕΡ 1 2,65

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.