Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Λογικά, άσος…

Λογικά, άσος…

hsv_vfb_van_der_vaart_920_thΜε τον πρώτο αγώνα μπαράζ ανόδου/παραμονής στη Γερμανία (ή αλλιώς διαβάθμισης ανάμεσα στη πρώτη και δεύτερη κατηγορία), θα ασχοληθεί στοιχηματικά η στήλη σήμερα.

Το Αμβούργο που δεν έχει υποβιβαστεί ποτέ στην ιστορία του, θα επιχειρήσει (και φέτος) να σώσει τη χρονιά μέσα από διπλούς αγώνες καθώς τερμάτισε στη 16η θέση του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος της Μπουντεσλίγκα. Αντίπαλός του, η Καρλσρούη που κατάκτησε τη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στη 2η κατηγορία. Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι θα έχουν μεν απουσίες, όμως αυτές, πέρα των Ρούντνεφς (αναπληρωματικός επιθετικός) και Γιράτσεκ (αναπληρωματικός χαφ), μπορούν να χαρακτηριστούν και ως μακροχρόνιες. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι για τους φιλοξενούμενους αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή των Χένινγκς (βασικός επιθετικός)Γιαμάντα (βασικός μέσος) και Γκόρντον (βασικός αμυντικός).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Ο άσος είναι το φαβορί και γιατί η ομάδα του Λαμπαντία το τελευταίο διάστημα δείχνει να είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και επειδή το Αμβούργο διαθέτει καλύτερο ρόστερ. Λίγο πριν το ματς, αν διαπιστώσω ότι τελικά η Καρλσρούη θα αγωνιστεί με τις παραπάνω απουσίες, τότε θα ενισχύσω το ποντάρισμά μου πάνω στον άσο.

@@@Κάντε Like  στη σελίδα της στήλης στο facebook (Bet With Loxagos) για να ενημερώνεστε αμέσως για αλλαγές στις αποδόσεις, τζίρους, live bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, αλλά και για επιλογές εκτός ΟΠΑΠ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.