Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ξεφεύγει το σκορ στο «πανηγύρι» της Ισπανίας

Ξεφεύγει το σκορ στο «πανηγύρι» της Ισπανίας

460102468Είναι κάποιες φορές που… με το που πιάνεις το κουπόνι του στοιχήματος στα χέρια σου, κυκλώνεις αμέσως σημεία! Έτσι, χωρίς πολλά-πολλά και δίχως να ψάξεις να βρεις ιδιαίτερες αναλύσεις που θα σε πείσουν. Άλλες πάλι φορές, μένεις με το στυλό στο χέρι…

Στο κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας, το σημείο εκείνο το οποίο ξεχώρισε στα μάτια μου από τη πρώτη στιγμή, είναι το όβερ 2.5 γκολ στο «Γκάμλα Ούλεβι» ανάμεσα στη Γκέτεμποργκ και τη Τζουργκάρντεν. Το παιχνίδι διεξάγεται τη Δευτέρα όμως δε πρόκειται να τους χαρίσω αυτό το 1.87, καθώς θεωρώ ότι η τιμή θα πέσει πολύ πιο κάτω μέχρι τότε.

Στο τελικό κυπέλλου Γερμανίας ο «άσος» και το όβερ 2.5 γκολ έχουν υποχωρήσει παντού. Όσον αφορά τη δεύτερη επιλογή, πάω πάσο, άλλωστε ένα σουτ μπορεί να στείλει τη μπάλα στο πλεκτό και να σε πληρώσει ή να τη στείλει στο δοκάρι και να πας στο κουβά! Αυτό όμως που δε μπορώ να χωνέψω, είναι η λογική αυτών που πάνε στη νίκη της Ντόρτμουντ και σαν μοναδικό τους επιχείρημα προβάλλουν το τελευταίο παιχνίδι του Κλοπ στο πάγκο των «κιτρινόμαυρων».

Είναι αυτός σοβαρός λόγος να παίξουμε στοίχημα; Μπορεί να τελειώσει 4-0 το παιχνίδι, αλλά σε καμία περίπτωση δε θα λήξει έτσι, εξαιτίας του Κλοπ. Κι αν κάποιοι ισχυριστούν ότι οι παίκτες της Ντόρτμουντ θα έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, οι άλλοι της Βόλσμπουργκ δε θα έχουν; Βλέπω ότι λίγοι είναι εκείνοι που στέκονται στο γεγονός ότι οι παίκτες του Χέκινγκ έχουν αφιερώσει το παιχνίδι στη μνήμη του Ζούνιορ Μαλαντά που έχασε τη ζωή του στην περίοδο των Χριστουγέννων και θα αγωνιστούν απόψε με ειδικά μπλουζάκια.

Στο άλλο «πανηγύρι», της Ισπανίας, «βλέπω» το σκορ να ξεφεύγει πολύ. Ο Μέσι, ο Νεϊμάρ, ο Σουάρες και οι υπόλοιποι της παρέας, μπορούν άνετα να μας πληρώσουν από μόνοι τους στο όβερ 3.5 γκολ.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ
Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ Χ2 (1.80)
Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα Over 3.5 (2.08)
Γκέτεμποργκ – Τζουργκάρντεν Over 2.5 (1.87)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.