Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Cash Out: Η χαρά του Μπουκ…

Cash Out: Η χαρά του Μπουκ…

kredit2

Ελλείψει ιδιαίτερου στοιχηματικού ενδιαφέροντος, σήμερα αποφάσισα στο άρθρο μου να μιλήσουμε για ένα από τα θέματα των ημερών, το «Cash Out». Αξίζει να μπει ο παίκτης σ’ αυτή τη διαδικασία ή όχι; Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή για να φτάσουμε στο γιατί οι εταιρίες στοιχημάτων επέλεξαν να συμπεριλάβουν στις υπηρεσίες τους  το Cash Out ή αλλιώς το «Κλείσε στοίχημα» (μπορείς να το συναντήσεις κι έτσι)…

Παίκτες που παίζουν μεγάλα ποσά συνηθίζουν καταφεύγουν στην επιλογή των καλύψεων προκειμένου να διασφαλίσουν τα χρήματά τους σε πρώτη φάση και σε δεύτερη, να βγάλουν και κέρδος ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος. Το Live Betting χρησιμοποιείται από πολλούς, κυρίως γι’ αυτή τη δουλειά… της κάλυψης! Συνήθως όταν το σκορ τους «βοηθάει», διαθέτουν ένα μέρος των χρημάτων τους, ποντάροντας στη «κόντρα» της αρχικής τους επιλογής, προκειμένου να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο ότι και να γίνει στη συνέχεια στο παιχνίδι.

Άλλοι πάλι προτιμούν να παίζουν παρολί με σημεία τα οποία δε ξεκινούν την ίδια ώρα προκειμένου να καλύψουν το τελευταίο χρονικά, εφόσον βέβαια έχουν επαληθευτεί οι υπόλοιπες επιλογές τους. Μάλιστα σ’ αυτές τις περιπτώσεις καλό θα είναι τα πρώτα χρονικά σημεία, να είναι από τα λεγόμενα «στανταράκια».

Υπάρχουν βέβαια και ορισμένοι οι οποίοι δεν μπαίνουν σ’αυτή τη διαδικασία, όχι επειδή δεν ξέρουν τί σημαίνει η …κάλυψη, αλλά εσκεμμένα καθώς θεωρούν ότι έτσι ροκανίζονται τα κέρδη τους. Ίσως σου έρχεται αυτή τη στιγμή στο μυαλό κάποια περίπτωση στο παρελθόν που επέλεξες να καλύψεις ένα σημείο σου και τελικά αποδείχθηκε ότι η κάλυψη ήταν αχρείαστη! Σκέφτηκες τότε σίγουρα ότι «αν δεν το είχα καλύψει, θα είχα καθαρό κέρδος πολύ περισσότερα χρήματα».

Πλέον υπάρχουν εταιρίες που σου δίνουν τη δυνατότητα να «κλείσεις» το στοίχημα σου, όχι μόνο πριν τη λήξη του παιχνιδιού, αλλά και πριν καν αρχίσει η αναμέτρηση. Στη πραγματικότητα, σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα από τη στιγμή που θα τοποθετήσεις το δελτίο σου. Οι στοιχηματικές εταιρίες το ονόμασαν αυτό Cash Out. Στην ουσία, το Cash Out είναι μία νέα μορφή «κάλυψης», αφού για το παίκτη δε διαφέρει σε κάτι ως προς τη φιλοσοφία. Κλείνοντας το στοίχημα, ή θα εξασφαλίσεις το ποσό που πόνταρες, ενδεχομένως και με κάποιο κέρδος ή θα μειώσεις τη χασούρα. Ότι δηλαδή ισχύει και στη περίπτωση της κάλυψης.

Η διαφορά εδώ όμως είναι ότι για να καλύψεις κάποιο σημείο με τον παραδοσιακό τρόπο, χρειάζεται να έχεις χρήματα στο λογαριασμό σου για να ποντάρεις, ενώ στην υπηρεσία που σου προσφέρουν οι εταιρίες, μπορείς απλά με ένα πάτημα του κουμπιού και το σημαντικότερο χωρίς να χρειαστεί να παίξεις άλλα χρήματα, να πετύχεις το αποτέλεσμα που θες, ή να σώσεις το κεφάλαιο σου δηλαδή, ή να βγάλεις ανεξαρτήτου τελικού αποτελέσματος ένα μικρό κέρδος ή να μειώσεις τη χασούρα.

Ένα ερώτημα που εύλογα γεννιέται είναι γιατί οι εταιρίες να σου προσφέρουν αυτή την υπηρεσία του «Κλείσε στοίχημα» ή «Cash Out», και να μη σε αφήσουν να παίξεις κι άλλα χρήματα για να καλύψεις τα στοιχήματά σου;  Ή γιατί οι εταιρίες να σου προσφέρουν το δικαίωμα να κλείνεις τα στοιχήματά σου πριν αυτά ολοκληρωθούν, αφού είναι σε θέση να γνωρίζουν ότι σε βάθος χρόνου θα βγεις χαμένος και αυτές κερδισμένες;

Καταρχήν θα έχεις παρατηρήσει ότι όταν επιλέξεις να κλείσεις το στοίχημά σου, ακόμα και στη περίπτωση που το σκορ σε ευνοεί, πληρώνεσαι πολύ λιγότερα απ’ ότι πραγματικά θα άξιζες να πληρωθείς! Αυτό οφείλεται στη γκανιότα! Ναι, αυτή είναι υπεύθυνη που βάζεις λιγότερα στη τσέπη σου πατώντας πάνω στο «Κλείσε στοίχημα», αφού χωρίς να το γνωρίζεις, παίζεις άλλο ένα στοίχημα κόντρα στην αρχική σου επιλογή. Αν δηλαδή έχεις «1» κάποιο παιχνίδι και η ομάδα σου προηγηθεί στο σκορ και αποφασίσεις να πάρεις τα κέρδη σου νωρίτερα από τη λήξη του παιχνιδιού, τότε πατώντας το κουμπί για να κλείσεις το στοίχημά σου, αυτόματα είναι σαν να παίζεις άλλο ένα στοίχημα στο «Χ2». Ο Μπούκμεϊκερ έχει προσθέσει το μερίδιό του πάνω στη νέα σου αυτή επιλογή, γι αυτό και διαπιστώνεις ότι τα κέρδη σου είναι μικρότερα.

Κάνοντας «Cash Out» στην ουσία είναι σαν να παίζεις ένα νέο στοίχημα, άρα και να προσθέτεις πάλι γκανιότα πάνω σε ένα ήδη γκανιοταρισμένο παιχνίδι. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι ο Μπούκμεϊκερ θα κερδίσει ακόμα περισσότερα χρήματα απ’ ότι αρχικά είχε υπολογίσει για τη κάθε αναμέτρηση. Επιπλέον, ένα κύριος πάλι λόγος που οι εταιρίες σου δίνουν αυτή τη δυνατότητα είναι γιατί θέλουν να γίνονται μεγάλοι τζίροι και επειδή δεν είναι σίγουρες ότι τη κάλυψη που σκεφτείς ενδεχομένως να κάνεις, θα τη κάνεις στο «σπίτι» τους, ή σε κάποιον ανταγωνιστή τους, σου προσφέρουν το «τυράκι» για να σε κρατήσουν εκεί και να μη σου δώσουν αφορμή για να «ψαχτείς». Τέλος με το  «Κλείσε στοίχημα» μπορείς να έχεις αμέσως τα χρήματα στο λογαριασμό σου, πολύ νωρίτερα απ’ ότι αν περίμενες να τελειώσουν τα παιχνίδια, άρα θα είναι και διαθέσιμα για να ξανά τζογάρεις (πολύ πιθανόν) σε κάτι άλλο. Η χαρά του Μπουκ δηλαδή…

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.