Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επιλεκτικές κινήσεις

Επιλεκτικές κινήσεις

sanchezΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζει το εναρκτήριο ματς του Κόπα Αμέρικα, Χιλή – Ισημερινός, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται κυρίως με φιλικές αναμετρήσεις εθνικών ομάδων.

Χωρίς τον ηγέτη Ινιέστα (μέσος) η Ισπανία θα υποδεχτεί την Κόστα Ρίκα, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης οι Ντιέγκο Κόστα (επιθετικός) και Τιάγκο (μέσος).

Το φιλικό τεστ Νότια Κορέα – ΗΑΕ διεξάγεται στο ουδέτερο «Σαλάμ Στέντιουμ» στην πόλη Κουαλά Λαμπούρ της Μαλαισίας.

Η οικοδέσποινα του Κόπα Αμέρικα, Χιλή, αντιμετωπίζει τον Ισημερινό των σημαντικών απουσιών, καθώς εκτός τέθηκαν οι βασικοί επιθετικοί Καϊσέδο, Αγιόβι και οι μέσοι Βαλένσια, Αρόγιο.

Δύο σημαντικές επιστροφές «μετράει» η Χιρόνα, ενόψει του πρώτου ημιτελικού πλέι οφ κόντρα στη Σαραγόσα (ισχύει το εκτός έδρας γκολ). Εξέτισαν οι βασικοί στόπερ Ρίτσι και Μας.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δεν είναι ικανοποιητικό το πρόγραμμα σήμερα στο κουπόνι, άρα πάμε πολύ επιλεκτικά με τα πιθανά 2-3 γκολ στο πρώτο παιχνίδι στα μπαράζ ανόδου στην Ισπανία μεταξύ Σαραγόσα – Χιρόνα με την φιλοξενούμενη να είναι η ομάδα που πέτυχε τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες (13) στην κανονική περίοδο στη Σεγούντα. Ιδια επιλογή και στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα στο Χιλή – Ισημερινός, ρίσκο στα 4-6 γκολ στο φιλικό Γερμανία – Νορβηγία.

136 ΣΑΡΑΓΟΣΑ – ΧΙΡΟΝΑ 2-3 G 1,80
139 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ 4-6 G 2,10
142 ΧΙΛΗ – ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 2-3 G 1,75

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.