Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Χωρίς Αργεντινή, «πάμε» Βραζιλία

Χωρίς Αργεντινή, «πάμε» Βραζιλία

BrazilianFlagEyeΗ… ζωή χωρίς την Αργεντινή είναι τουλάχιστον βαρετή. Η Ομοσπονδία έβαλε «παύση» στο πρωτάθλημα, θα επαναρχίσει στα μέσα Ιουλίου.

Στην Β’ κατηγορία οι ομάδες συνεχίζουν να… τρέχουν, όμως είναι καλύτερα να περπατάς ξυπόλητος σε αγκάθια παρά να ασχοληθείς στοιχηματικά με τη συγκεκριμένη Λίγκα. Οι περισσότερες ομάδες μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και αν παρατηρήσετε τη βαθμολογία, όσες ξεχωρίζουν το οφείλουν στις άμυνες τους.

Το Κόπα Αμέρικα θα μπορούσε να αποτελέσει «διέξοδο» (για εμάς τους… φαν των latin), όμως κι εδώ τα λόγια είναι «περιττά»: Ματς με ξεκάθαρα φαβορί, για κοντράρεις κάποια από τις Ουρουγουάη, Αργεντινή, Βραζιλία πρέπει να έχεις ισχυρά επιχειρήματα. Ίσως το μόνο παιχνίδι που δεν… κάθεται «καλά» (βάσει αποδόσεων), είναι το Ισημερινός – Βολιβία.

Το «σετ» αδικεί τους (τυπικά) φιλοξενούμενους, αφού από τον Ισημερινό θα λείψουν αρκετά «βαριά χαρτιά» της 11άδας. Μέχρι εκεί.

Στην Βραζιλία – όπου το… τόπι κυλάει κανονικά – έχει τύχη το «Χ» στο Κορίνθιανς – Ιντερνασιονάλ: Αμφότερες παίζουν με απουσίες, η γηπεδούχος «πονάει» στην επίθεση, οι εναπομείναντες φορ (μετά την αποχώρηση του Γκερέρο) δεν μπορούν να σηκώσουν το… βάρος του πρωταθλητισμού. Ισοπαλία και στο Κοριτίμπα – Φλαμένγκο, νέος τεχνικός στην γηπεδούχο, με άγχος και προβλήματα στην ανάπτυξη η «Φλα»…

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ
ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ Χ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.