Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Την πεπατημένη και σήμερα

Την πεπατημένη και σήμερα

Media.aspxΟι μάχες των εθνικών ομάδων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι.

Η αναμέτρηση Κροατία – Ιταλία θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών». Συν τοις άλλοις, η Κροατία δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του ηγέτη Μόντριτς (μέσος).

Η Ολλανδία ταξίδεψε στη Λετονία χωρίς τον σταρ Ρόμπεν, τους μέσους Φαν ντερ Φαρτ, Ντε Γιονγκ και τους επιθετικούς Κάιτ, Αφελάι.

Στο Βέλγιο (παίζει εκτός με Ουαλία) δεν υπολογίζεται ο βασικός στόπερ Κομπανί.

Το ματς Γουινέα – Σουαζιλάνδη διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο. Συγκεκριμένα στο Μαρόκο, στην πόλη Καζαμπλάνκα, λόγω του ιού Εμπολα.

Στην Κρισιούμα παραιτήθηκε ο προπονητής, Μοασίρ Ζούνιορ και θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό Ντούκα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σαμπάιο Κορέα.

Εξελίξεις είχαμε και στην τεχνική ηγεσία της Μπόα (αντιμετωπίζει εκτός την Σάντα Κρουζ). Απολύθηκε ο Νέι ντα Μάτα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Την πεπατημένη θα ακολουθήσουμε και σήμερα με επίκεντρο μας τη Β΄ Βραζιλίας, όπου επιλέγουμε τα 2-3 γκολ (τα έχει φέρει σε 5 από τα 6 παιχνίδια της η φιλοξενούμενη) στο Σαμπάιο Κορέα – Κρισιούμα και τον άσο στο Σάντα Κρουζ – Μπόα, με τη δεύτερη να βρίσκεται σε αναταραχή (αποχώρησαν τρεις βασικοί και ο προπονητής και θα πάει στο ματς με υπηρεσιακό).Κλείνουμε με το πιθανό over στο Λόνγκφόρντ – Γκάλγουέι.

107 ΛΟΝΓΚΟΡΟΡΝΤ – ΓΚΑΛΓΚΟΥΕΙ OVER 1,70
114 ΣΑΜΠΑΙΟ – ΚΟΡΕΑ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ 2-3 G 1,80
115 ΣΑΝΤΑ ΚΡΟΥΖ – ΜΠΟΑ 1 1,60

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.