Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δύσκολη αποστολή

Δύσκολη αποστολή

sanchezΟι αναμετρήσεις του Κόπα Αμέρικα, Χιλή – Μεξικό και Ισημερινός – Βολιβία ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι (οι αποδόσεις θα δοθούν σήμερα στις 12.00 από τον ΟΠΑΠ).

Ο Ισημερινός ηττήθηκε (2-0) από τη Χιλή στην πρεμιέρα. Με σημαντικές απουσίες για δεύτερο σερί ματς, εκτός οι Καϊσέδο (φορ), Βαλένσια (εξτρέμ) και Αρόγιο (μέσος).

Μία ημέρα λιγότερης ξεκούρασης από τον Ισημερινό είχε η Βολιβία, καθώς το Σάββατο αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο το Μεξικό.

Η Χιλή θα στερηθεί των υπηρεσιών του μέσου Μ. Φερνάντες (64 συμμ./14 γκολ), ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Τα ματς Νήσοι Φερόες – Αζερμπαϊτζάν και Μαυροβούνιο – Μολδαβία είναι για την προκριματική φάση του Euro 2017 κάτω των 21 ετών.

Εξ αναβολής αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής το ΑΦΚ Γιουν. – Λιουνγκσκίλε. Χωρίς τον ηγετικό μέσο Ελ Αμράνι (3 γκολ) η φιλοξενούμενη.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δύσκολη η αποστολή μας σήμερα, δεν έχουμε αποδόσεις για τα δύο ματς του Κόπα Αμέρικα,αλλά τα φαβορί Ισημερινός και Χιλή θα δοθούν χαμηλά,τουλάχιστον με τις τιμές που κυκλοφορούν. Θα πάμε με το διπλό της πρωταθλήτριας Ισλανδίας, Στιαρνάν που πρέπει κάποτε να ξυπνήσει, τη νίκη των «μαχητών» της Ατλέτικο Τουκουμάν στην Β΄ Αργεντινής και την πιθανότητα να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ματς ΑΦΚ – Λιουνγκσίλε.

290 ΑΦΚ ΓΙΟΥΝ – ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ G/G 1,65
295 ΦΙΛΚΙΡ -ΣΤΑΡΝΙΑΝ 2 2,10
300 ΑΤΛ. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ – ΜΑΡ ΝΤΕΛ ΠΛΑΤΑ 1 1,40

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.