Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αναστέλλει τη λειτουργία της η paysafecard. Ε και;

Αναστέλλει τη λειτουργία της η paysafecard. Ε και;

saving-money

Η PaySafe card ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ότι λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, αναστέλλει άμεσα και μέχρι νεοτέρας, τη λειτουργία της υπηρεσίας της στη χώρα μας. Αυτό σημαίνει ότι δε θα μπορούμε να χρησιμοποιούμε πλέον τους κωδικούς pin της paysafe.

Τώρα τι γίνεται, μιας και από το μεσημέρι με ρωτήσατε κάποιοι για το αν υπάρχει άλλος τρόπος για να στοιχηματίσετε μέσω ίντερνετ (πλην των πιστωτικών καρτών). Προσωπικά χρησιμοποιώ ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Τι σημαίνει «ηλεκτρονικό πορτοφόλι»; Ότι ακριβώς λένε οι λέξεις! Ένα πορτοφόλι το οποίο μπορείς να το χρησιμοποιείς σε ηλεκτρονικές αγορές. Δουλεύει ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που «δουλεύει» και το παραδοσιακό πορτοφόλι, αφού και στις δύο περιπτώσεις χρειάζεται να έχεις χρήματα μέσα σ’ αυτό για να αγοράζεις προϊόντα, υπηρεσίες, αγαθά κλπ.
Διαθέτοντας ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι μπορείς να πληρώσεις οπουδήποτε στο ίντερνετ μόνο με ένα e-mail, χωρίς να χρειαστεί να εισάγεις αριθμούς από κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς ή δίνοντας άλλα περαιτέρω προσωπικά στοιχεία. Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια λειτουργούν και ελέγχονται από μεγάλες ευρωπαϊκές τράπεζες οι οποίες εγγυώνται την αξιοπιστία τους και είναι εισηγμένα στο χρηματιστήριο. Δεν έχουν σχέση με το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, οπότε δε θα έχεις το φόβο της χρεοκοπίας.

Όλες οι εταιρίες στοιχημάτων, δέχονται καταθέσεις αλλά μπορούν να πραγματοποιήσουν και αναλήψεις μέσω ενός ηλεκτρονικού πορτοφολιού! Τα καλά νέα είναι ότι για κάθε χρηματική συναλλαγή που έχει ο παίκτης με μία στοιχηματική εταιρία (κατάθεση/ανάληψη), δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Ένα επίσης θετικό στοιχείο είναι ότι οι αναλήψεις πραγματοποιούνται σχεδόν αμέσως, πράγμα που σημαίνει δηλαδή ότι το μειονέκτημα της άμεσης πληρωμής που έχει κάποιος που παίζει στοίχημα στο ίντερνετ σε σχέση με αυτόν που παίζει στο πρακτορείο, παύει πλέον να υφίσταται!

Χωρίς τίτλοΕπιπλέον προνόμια που έχουν τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια σε σχέση με τον τραπεζικό σου λογαριασμό, μπορείς να στείλεις και να λάβεις χρήματα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα από οποιοδήποτε σημείο της γης. Επίσης σημαντικό πλεονέκτημα των ηλεκτρονικών πορτοφολιών είναι η «πλαστική» κάρτα τύπου Mastercard που σου στέλνουν, αφού το ζητήσεις, και η οποία συνδέεται κατευθείαν με το ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι. Η κάρτα αυτή δεν είναι πιστωτική, και μπορείς να χρησιμοποιείς μόνο το ποσό που έχεις διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό σου πορτοφόλι, τόσο σε επίγεια όσο και σε διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα ή να κάνεις ανάληψη από ένα οποιοδήποτε ΑΤΜ. Έτσι, για παράδειγμα μόλις κάνεις ανάληψη χρημάτων από την εταιρία που παίζεις στοίχημα, μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας αυτά τα χρήματα θα είναι άμεσα διαθέσιμα σε σένα, είτε για αγορές σε καταστήματα (παντού μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις-όπου δέχονται Mastercard), είτε να τα κάνεις ανάληψη μέσω κάποιου ΑΤΜ.

*** Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι που χρησιμοποιώ προσωπικά είναι αυτό της Skrill και αν θέλετε κι εσείς να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας, απλά ανοίξτε ένα δωρεάν ΕΔΩ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.