Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Για να «ξεφύγει» λίγο το μυαλό…

Για να «ξεφύγει» λίγο το μυαλό…

parthenon-night1Μια μαυρίλα έχει σκεπάσει τον ουρανό πάνω από τη χώρα μας τη τελευταία εβδομάδα. Καλώς ή κακώς η πολιτική αποδεικνύεται ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας και το οποίο μάλιστα μας επηρεάζει …συνήθως αρνητικά.

Μου είναι δύσκολο τέτοιες ώρες να γράψω για στοίχημα. Ζορίζομαι και να συγκεντρωθώ στη μελέτη. Ότι και να κάνω, όσο κι αν προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου ότι όλα θα πάνε καλά, πάνω που ανοίγω τα «εργαλεία» μου για να δουλέψω, το μυαλό μου βομβαρδίζεται συνεχώς από άσχημες εικόνες. Όχι μόνο αυτές που είδα με τα μάτια μου αυτές τις ημέρες, αλλά και με σκέψεις για τα χειρότερα που ίσως έρθουν και ακόμα δεν είδα!

Λαμβάνω ένα μήνυμα από κάποιον φίλο και αναγνώστη της στήλης: «Φίλε είδες τίποτα από Σουηδία;». Του απαντάω: «Διπλό Μάλμε και όβερ το Τζουργκάρντεν-Έρεμπρο για το Σάββατο, διπλό Γκέτεμποργκ και όβερ το Χάκεν-Χέλσινμποργκ για τη Κυριακή».

Έτσι ακριβώς τα παραθέτω και εδώ. Χωρίς αναλύσεις. Χωρίς, ίσως για πρώτη φορά, τεκμηρίωση. Είπαμε, το μυαλό είναι αλλού τώρα και προσωπικά δεν έχω διάθεση για σοβαρό παιχνίδι. Θα παίξω λίγα χρήματα έτσι, για να ξεφύγει λίγο το μυαλό απ΄ όλο αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στη χώρα μας.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.