Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Στη Λεωφόρο τα βλέματα

Στη Λεωφόρο τα βλέματα

berg5-1-14Στο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αγώνες ρεβάνς του β’ προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Ουντινέζε σε φιλική αναμέτρηση.

Στον Παναθηναϊκό θ’ απουσιάσουν ο μέσος Εσιέν, ο μπακ Νάνο και ο εξτρέμ Κλωναρίδης. Με νέο προπονητή η Ουντινέζε, τον Κολαντουόνο.

Το ματς Φόλα Ες – Ντινάμο Ζάγκρεμπ διεξάγεται σε ουδέτερο γήπεδο (1-1 το πρώτο). Στη φιλοξενούμενη προκλήθηκε αναστάτωση, καθώς ο πρόεδρος και ο προπονητής είχαν προβλήματα με το νόμο (φυλακίστηκαν για λίγες μέρες, λόγω υπεξαίρεσης).

Για την ίδια διοργάνωση, η αναμέτρηση Στεάουα – Τρέντσιν θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών», λόγω τιμωρίας της γηπεδούχου.

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας στην αναμέτρηση Λεχ Πόζναν – Σαράγιεβο (κέρδισε 2-0 η Λεχ), λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών στο πρώτο παιχνίδι.

«Πλήγμα» για την Τίγκρες η απουσία του βασικού στόπερ Αγιάλα, ενόψει του επαναληπτικού ημιτελικού Κόπα Λιμπερταδόρες κόντρα στην Ιντερνασιονάλ (έχασε 2-1 στο πρώτο η Τίγκρες.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δεν είναι ικανοποιητικό το πρόγραμμα σήμερα,ενώ τα φαβορί σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γκόλντεν Καπ,είναι σε χαμηλές αποδόσεις που σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν τις αγωνιστικές δυσκολίες ή την πιθανή αδιαφορία ομάδων που με το σκορ του πρώτου αγώνα έχουν «εξασφαλίσει την μισή πρόκριση».Θα επιλέξουμε το γκολ – γκολ στο φιλικό Σεντ Ετιέν – Αγιαξ και τον ημιτελικό του Γκόλντεν Καπ Μεξικό – Παναμάς και θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Λιμπερταδόρες μεταξύ Τίγκρες και Ιντερνασιονάλ.

157 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΑΓΙΑΞ G/G 1,50
171 ΤΙΓΚΡΕΣ – ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ Χ 3,20
174 ΜΕΞΙΚΟ – ΠΑΝΑΜΑΣ G/G 1,85

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.