Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Βόμβα» στο Γκέτεμποργκ πρωινιάτικα

«Βόμβα» στο Γκέτεμποργκ πρωινιάτικα

publik-tifo-forza-blavitt-2013-960Ο Λάσε Βίμπε αποτελεί παρελθόν από τη Γκέτεμποργκ. Η είδηση «έσκασε» το πρωί και σχεδόν κανείς δε το πήρε χαμπάρι εδώ στην Ελλάδα κι αυτό φαίνεται διαβάζοντας τα previews της αναμέτρησης Γκέτεμποργκ-Σλασκ. Ο Λάσε Βίμπε παραχωρήθηκε από τη Γκέτεμποργκ στη Μπρέντφορντ, με το 28χρονο Δανό επιθετικό να ταξιδεύει σήμερα το πρωί στην Αγγλία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα του Λονδίνου.

Ποιος είναι ο Βίμπε όμως και ξεκίνησα έτσι το σημερινό μου άρθρο; Πέρσι ο Δανός τερμάτισε στη πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στη Σουηδία και φέτος μέχρι στιγμής ήταν το βαρύ πυροβολικό της Γκέτεμποργκ μετά από 16 αγώνες στην Allsvenskan! Μάλιστα μαζί με τον τερματοφύλακα και τους αμυντικούς Σαλομόνσον και Αλεσαμί, δεν έχασαν ούτε ματς αφού είναι μοναδικοί που έχουν 16/16 συμμετοχές μέχρι στιγμής.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Ματς Γκρεν, δήλωσε ότι η μεταγραφή είχε κλείσει από καιρό, όμως κανείς δεν ήξερε τίποτα μέχρι σήμερα το πρωί. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στο Γκέτεμποργκ, με τους φιλάθλους εύλογα να ανησυχούν για τη πορεία της ομάδας, κυρίως στο πρωτάθλημα όπου η Γκέτεμποργκ δείχνει να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ τα τελευταία χρόνια στη κατάκτηση του τίτλου.

Για το σημερινό παιχνίδι, ο Λέναρτσον  λογικά θα ξεκινήσει στη κορυφή τους Ένγκβαλ και Μπόμαν, παίκτες οι οποίοι και οι δύο μαζί έχουν πετύχει τα μισά γκολ απ’ ότι o Βίμπε μόνος του φέτος! «Παρηγοριά» το γεγονός ότι η Γκέτεμποργκ φέτος παίρνει γκολ από τους μέσους της….

Το γήπεδο αναμένεται γεμάτο. Μάλιστα η ομάδα έβγαλε ανακοίνωση και συμβούλεψε όσους έχουν κάρτες διαρκείας, και δεν θα πάνε στο γήπεδο, να τις δανείσουν σε φίλους τους, προκειμένου το «Γκάμλα Ούλεβι» να γεμίσει ασφυκτικά!

Στοιχηματικά, ο άσος εξαιτίας της σημερινής εξέλιξης, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως value σημείο. ΑΝ το παιχνίδι δε γινόταν στη Σουηδία, θα πήγαινα άνετα στη κόντρα της Γκέτεμποργκ. Η απώλεια του Βίμπε (ο οποίος πέρα από το σκοράρισμα, έπαιζε πολύ καλά και χωρίς τη μπάλα στα πόδια), σε συνδυασμό με την πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Σουηδικής ομάδας, καθιστούν το under ως το καλύτερο σημείο που μπορούμε να πάρουμε εδώ! Μη ξεχνάτε όμως ότι μιλάμε για επαναληπτικό αγώνα που ισχύει το εκτός έδρας γκολ, κάτι που σημαίνει ότι έτσι και σημειωθεί νωρίς κάποιο τέρμα… το παιχνίδι μετά ξεφεύγει! Οπότε, το χέρι καλό θα είναι να μη μπει βαθιά στη τσέπη…

Στείλτο :

Ένα σχόλιο to “«Βόμβα» στο Γκέτεμποργκ πρωινιάτικα”

  1. Ο/Η Δικτυο Συνεργατων λέει:

    bravo paidia.mono se esas to diavasa.oute i kingbet oute i matchmoney piran xabari tipota