Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Διπλασιασμός χρημάτων με Μάλμε…

Διπλασιασμός χρημάτων με Μάλμε…

2130534_w2Αρχίζει να «μυρίζει» χειμώνας στο κουπόνι του στοιχήματος καθώς έχουμε πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν σε επτά πρωταθλήματα! Για τη συγκεκριμένη στήλη, μέχρι και να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις της Πρέμιερ Λιγκ, της Μπουντεσλίγκα, της Πριμέρα Ντιβιζιόν και της ελληνικής Σούπερ Λιγκ, τα βλέμματα θα είναι στραμμένα μόνο στη Σουηδία.

Στην Allsvenskan σήμερα, αύριο και μεθαύριο διεξάγεται η 17η αγωνιστική η οποία με μια πρώτη ματιά δείχνει να προσφέρει δυνατά σημεία για στοιχηματισμό.  Σήμερα Σάββατο η αυλαία ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις, όλες στις 17:00.  Στα μάτια μου ο άσος της Μάλμε, απέναντι στη Σούντσβαλ δείχνει να είναι σημείο «μπετό». Οι πρωταθλητές Σουηδίας, τη «πάτησαν» από τις περσινές εμφανίσεις τους, αφού η καλή πορεία της Μάλμε είχε ως αποτέλεσμα πολλοί από τους παίκτες της να γίνουν περιζήτητοι και τελικά να αποχωρήσουν με μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Η Μάλμε όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Απέκτησε τη προηγούμενες ημέρες πέντε νέους ποδοσφαιριστές, όλοι ενδεκαδάτοι! Πρόκειται για τους Βίλαντ (τερματοφύλακας), Άρνασον και Καρβάλιο στα στόπερ, Ρόντιτς στα μπακ και Νίκολα Τζούρισιτς στην επίθεση. Όλοι τους βρίσκονται κανονικά στη σημερινή αποστολή και τέσσερις απ’ αυτούς, αν όχι όλοι (άφησα στο πάγκο τον Τζούρισιτς) θα ξεκινήσουν!

Η Σούντσβαλ με τις έως τώρα επιδόσεις της, αλλά και χωρίς τον Έκλουντ (βασικός επιθετικός με 14 συμμ./3 γκολ/2 ασίστ) αλλά και Λάρσον (βασικός αμυντικός με 13 συμμετοχές), μοιάζει να είναι ιδανικός αντίπαλος για τη Μάλμε, προκειμένου η ομάδα του Χαρέιντε να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Η τιμή του άσου μικρή, αφού κυμαίνεται από 1.25 έως 1.38, όμως σε καμία περίπτωση δε μπορεί να μη χαρακτηριστεί δίκαιη. Προσωπικά θα βάλω ένα γκολ πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους για να πληρωθώ τον άσο στο 2.00

@@@ Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.