Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλά γκολ στο ντέρμπι

Πολλά γκολ στο ντέρμπι

d3s_2260_5370ddc9e087c3663e488a6b

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στην Allsvenskan. Στοιχηματικά η στήλη θα ασχοληθεί μόνο με το μεγάλο ντέρμπι που θα διεξαχθεί στην «Φρεντς Αρένα». Το ζευγάρι Αικ-Έλφσμποργκ έχει τα περισσότερα παιχνίδια στη Σουηδία από οποιοδήποτε άλλο ζεύγος ομάδων. Οι αναμετρήσεις τους ξεκινάνε από τη περίοδο 1926-27!

Τόσο η Αικ, όσο και η Έλφσμποργκ προέρχονται από μεσοβδόμαδα παιχνίδια για το Γιουρόπα. Μην επηρεαστείτε από το γεγονός ότι η Έλφσμποργκ αγωνίστηκε 120 λεπτά κόντρα στη Ράντερς (κέρδισε στη παράταση) και θεωρήστε ότι οι παίκτες του Χάνγκλουντ είναι πιο κουρασμένοι. Αντίθετα, οι παίκτες του Αλμ κουβαλάνε περισσότερη κούραση καθώς η ΑΙΚ έπαιξε Πέμπτη και μάλιστα εκτός έδρας, ενώ η Έλφσμποργκ έπαιξε Τρίτη στο γήπεδό της, χωρίς δηλαδή να μπει σε διαδικασία ταξιδιού!

Τη προηγούμενη αγωνιστική στη Σουηδία, η ΑΙΚ ηττήθηκε 3-1 εκτός έδρας από τη Χέλσινμποργκ. Η αναμέτρηση έγινε κάτω από έντονη βροχή και το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί δίκαιο. Μπορεί στο 2-1 να ήταν άτυχη αφού το σουτ του Πάβεϊ βρήκε το οριζόντιο δοκάρι, όμως το γκολ που πέτυχε νωρίτερα (ισοφαρίζοντας σε 1-1) ήταν πραγματικά ένα δώρο της άμυνας! Ο Σταματόπουλος (βασικός τερματοφύλακας) φέρει ευθύνη στα δύο από τα τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του, καθώς ήταν σε λάθος θέση (και τα δύο αυτά γκολ, σημειώθηκαν από σουτ εκτός περιοχής).

Στο προηγούμενο παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Σουηδίας, η Έλφσμποργκ κέρδισε 1-0  τη Χάκεν εντός έδρας. Το σκορ, βάση εικόνας του παιχνιδιού μπορεί θεωρηθεί «φτωχό», αφού και οι δύο ομάδες δημιούργησαν καλές ευκαιρίες για γκολ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τους γηπεδούχους εξακολουθεί να μην είναι διαθέσιμος ο βασικός αμυντικός Σάουλι Βαϊσάνεν (6 συμμ./1 γκολ). Αντίθετα κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται  ο νεοαποκτηθείς μέσος Στέφαν Ισιζάκι (κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει βασικός), ο οποίος θα παίξει κόντρα στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Για τους φιλοξενούμενους ο Μανς (βασικός αμυντικός) θα είναι η μεγαλύτερη απώλεια.

Στοιχηματικά… Το «γκολ/γκολ» και το «όβερ», εμφανίζονται συχνά όταν παίζουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες. Στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους μάλιστα (ανεξαρτήτου έδρας) τα παραπάνω σημεία έχουν εμφανιστεί σε ποσοστό…100%. Όσον αφορά το σήμερα, το «γκολ/γκολ» και το «όβερ», συγκεντρώνουν πάλι μεγάλες πιθανότητες επαλήθευσης. Και οι δύο ομάδες παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο, οπότε έχοντας και ως δεδομένο ότι οι άμυνές τους δεν αποτελούν φόβητρο… ποντάρω στα πολλά γκολ! Το όβερ 2.5 πληρώνει 1.75, το γκολ/γκολ πληρώνει 1.60, ενώ ο συνδυασμός και των δύο (G/G & Over 2.5) διπλασιάζει τα χρήματά μας! Για όσους θέλουν ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, έχει καλές πιθανότητες να επαληθευτεί και το όβερ 3.5 το οποίο πληρώνει 2.85. Διαλέχτε και πάρτε…

@@@ Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.