Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κουπόνι με αρκετές επιλογές

Κουπόνι με αρκετές επιλογές

Red Bull Salzburg's Wallner celebrates with  Mendes and Schiemer after scoring a goal during their Austrian league soccer match in SalzburgΑρκετές επιλογές προσφέρει το σημερινό κουπόνι. Ξεχωρίζει το Σούπερ Καπ Ευρώπης, Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται με παιχνίδια κυρίως από Αγγλία, Γαλλία, Βραζιλία και Αργεντινή.

Στην Τιφλίδα της Γεωργίας θα διεξαχθεί το Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη. Χωρίς τους Νεϊμάρ (επιθετικός) και Αλμπα (μπακ) η Μπαρτσελόνα, ενώ από τη Σεβίλλη θ’ απουσιάσουν οι στόπερ Παρέχα, Καρίσο.

Στο Λιγκ Καπ Αγγλίας οι αγώνες είναι νοκ άουτ (παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι). Χωρίς 3 βασικούς η Κάρντιφ (υποδέχεται τη Γουίμπλετον). Τραυματίες είναι οι Μάρσαλ (τερματοφύλακας), Μανγκά (στόπερ) και Τζόουνς (φορ).

Στην Κλαμπ Νασιονάλ (παίζει εκτός με Πετρολέρο) πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός Μουνούα.

Επίσης, αλλαγή είχαμε στην τεχνική ηγεσία των Σπορτίβο Εστουδιάντες (παίζει εκτός με Χιμνάσια Χουχούι) και Λιαονίνγκ (αντιμετωπίζει εκτός τη Σανγκάη Σενξίν).

Σε ουδέτερα γήπεδα τα ματς Οέστε – Ατλ. Γκοϊανιένσε (357 χλμ. από την έδρα της γηπεδούχου) και Λουβερντένσε – Βιτόρια Μπαΐα (334 χλμ. από τη φυσική έδρα της Λουβερντένσε).

ΠΡΟΤΑΣΗ
Η ανωτερότητα της Σάλτσμπουργκ θα λειτουργήσει στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Ριντ, είναι οξύμωρο να μην έχει νίκη μετά από 3 αγωνιστικές στην Αυστρία, περιμένουμε να ξεσπάσει. Δέκα αγωνιστικές αήττητη είναι Κρισιούμα με τη δύναμη της έδρας μπορεί να επιβληθεί της Παισαντού. Με την πλάτη στον τοίχο η ουραγός Σεαρά, ποιοτική η Αμέρικα Μινέιρο, ιδιαίτερα πιθανό να σκοράρουν αμφότερες.

111 ΡΙΝΤ – ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ 2 1,55
182 ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΠΑΙΣΑΝΤΟΥ 1 1,65
187 ΣΕΑΡΑ – ΑΜΕΡΙΚΑ Μ. G/G 1,55

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.