Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μεταμεσονύχτιες επιλογές

Μεταμεσονύχτιες επιλογές

CORITIBA«Πλούσιο» σε επιλογές και το σημερινό κουπόνι, με παιχνίδια κυρίως από Βραζιλία, Ιαπωνία, Κορέα, Κίνα, Φινλανδία, Νορβηγία, Αυστρία και Σερβία, ενώ ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Σοσιεδάδ σε φιλική αναμέτρηση.

Στο πρόγραμμα συναντάμε και 3 εξ αναβολής αναμετρήσεις της 1ης αγωνιστικής της Α’ Ολλανδίας. Με νέους τεχνικούς Ναϊμέγκεν και Εξέλσιορ στη μεταξύ τους μάχη.

Το Σούπερ Καπ Κύπρου, ΑΠΟΕΛ – ΑΕ Λεμεσού θα διεξαχθεί στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας (φυσική έδρα του ΑΠΟΕΛ). Μονό το ματς (παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι).

Η Κοριτίμπα (υποδέχεται την Παλμέιρας) συμπλήρωσε 8 αγωνιστικές χωρίς νίκη και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ κοντά στην «έξοδο» βρίσκεται ο προπονητής Νέι Φράνκο.

Στη Σερβία, ο υπουργός εσωτερικών κ. Στεφάνοβιτς ανακοίνωσε ότι θα ελεγχθούν οι Παρτιζάν, ΟΦΚ Βελιγραδίου, Ραντ και Ερυθρό Αστέρα, για τις οποίες υπάρχουν ενδείξεις ότι εμπλέκονται σε χειραγώγηση αγώνων.

Αλλαγή είχαμε στην τεχνική ηγεσία της Σιμίζου (υποδέχεται τη Σόναν). Παραιτήθηκε ο Οενόκι και τη θέση του ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός Τασάκα.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Αποφεύγουμε την ευρωπαϊκή ζώνη όπου θεωρούμε ότι υπάρχουν «παγίδες» και πάμε στην μεταμεσονύχτια ζώνη. Το διπλό της Παλμέιρας απέναντι στην ντεφορμέ και ουραγό Κοριτίμπα (8 ματς χωρίς νίκη).Δεν σκοράρει τρία ματς τώρα η Ιντερνασιονάλ που προέρχεται από ντροπιαστική ήττα 5-0 από την Γκρέμιο,θα πάμε στην ισοπαλία στο ματς με τη Φλουμινένσε, ενώ το ίδιο σημείο στηρίζουμε και στο Μεξικάνικο Τζαγκουάρες – Κρουζ Αζούλ.

283 ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ – ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ 2 2,25
292 ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ Χ 3,00
300 ΤΖΑΓΚΟΥΑΡΕΣ ΤΣ.-ΚΡΟΥΖ ΑΖΟΥΛ Χ 3.00

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.