Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αμφίρροπες αναμετρήσεις

Αμφίρροπες αναμετρήσεις

rosenborgΑμφίρροπες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με παιχνίδια κυρίως από Ελβετία, Νορβηγία και Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει το Κατάρ σε φιλική αναμέτρηση.

Το φιλικό τεστ Ολυμπιακός – Κατάρ διεξάγεται στη Ζυρίχη της Ελβετίας. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, Μάρκο Σίλβα, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των χαφ Ντομίνγκες, Φορτούνη και του στόπερ Μποτία.

Στην Κονκόρντια (φιλοξενεί την Παντούρι) απολύθηκε ο προπονητής Μπασιού. Στη θέση του προσλήφθηκε ο Κορνέλ Ταλνάρ.

Γειτονικό ντέρμπι του Γιόρκσιρ το Ντονκάστερ – Λιντς, για το 1ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας (μονό το ματς, παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι).

Οι αγώνες Σάντιεφορντ – Στάμπαεκ και Ρόζενμποργκ – Μιοντάλεν είναι για το Κύπελλο Νορβηγίας (νοκ άουτ, παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι).

Πρώτη συμμετοχή στο Κόπα Σουνταμερικάνα για τη Σπ. Λουκένο από την Παραγουάη. Το εκτός έδρας ματς με τη Αουρόρα θα πραγματοποιηθεί σε υψόμετρο 2.558 χλμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Ξεκίνημα με την Ελβετία σήμερα και πρώτη διαπίστωση ότι η ουραγός Βαντούζ, δύσκολα θα σταματήσει την επίθεση της Γκρασχόπερς (16 γκολ ενεργητικό στα 4 πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος).Πολύ χαμηλή η απόδοση του άσου της Ρόζενμποργκ στο ματς με τη Μιοντάλεν, τα 5 «τεμάχια» που έριξε η γηπεδούχος στο πρωτάθλημα επί της Λίλεστρομ μας οδηγούν στα 4-6 γκολ. Κλείνουμε την τριάδα μας μετά του αναλόγου ρίσκου, ποντάροντας στην ισοπαλία στο ματς της Ντονκάστερ με τη Λιντς για το Αγγλικό Λιγκ Καπ.

308 ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΙΟΝΤΑΛΕΝ 4-6 G 2,10
309 ΒΑΝΤΟΥΖ – ΓΚΡΑΣΧΟΠΕΡΣ 2 1,85
314 ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ – ΛΙΝΤΣ Χ 2,20

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.