Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Βάζουμε και STAKE και ΤΑΜΕΙΟ

Βάζουμε και STAKE και ΤΑΜΕΙΟ

sports_betting_money

Επιστροφή στη καθημερινότητα από αύριο για τη στήλη, μετά από τις ολιγοήμερες-απαραίτητες-διακοπές προκειμένου να γεμίσουν οι μπαταρίες για το δύσκολο (απ’ όλες τις απόψεις) χειμώνα που έρχεται!

Τι αλλάζει για τη στήλη τη νέα σεζόν; Σε πρόσφατο ερωτηματολόγιο, επιλέξατε σε ποσοστό πάνω από 90% ότι θα θέλατε μία «βαθμολόγηση» για το κάθε προτεινόμενο σημείο. Έτσι, η κάθε πρόταση πλέον, θα συνοδεύεται κι από «stake», ούτως ώστε να αντιλαμβάνεστε καλύτερα τη δυναμική του κάθε προτεινόμενου σημείου. Όπου για παράδειγμα 1/10=σημείο με πολύ μεγάλο ρίσκο ή 5/10=σημείο μεσαίου ρίσκου ή 10/10= σημείο 100% σίγουρο (δε θα το δείτε αυτό το «10/10» ποτέ εδώ… αλλά κουβέντα να γίνεται).

Επίσης, στη σελίδα της στήλης στο Facebook θα υπάρχει και ένα εικονικό ταμείο, όπου βασικός του στόχος θα είναι ο διπλασιασμός του κεφαλαίου κάθε μήνα. Το αρχικό κεφάλαιο θα είναι 1000 μονάδες (όχι 1000€, αλλά μονάδες). Όσοι θέλετε να ακολουθήστε τη συγκεκριμένη στρατηγική πονταρίσματος θα πρέπει από την αρχή να διαιρέστε το δικό σας κεφάλαιο με το 1000 για να ξέρετε το πόσο αντιστοιχεί η μία μονάδα στο δικό σας κεφάλαιο. Αν για παράδειγμα κάποιος διαθέσει 200 ευρώ, τότε η μονάδα είναι 0,20€. Άρα, όταν θα βλέπει πως το ποντάρισμα θα είναι 50 μονάδες, θα πρέπει να παίζει: 50Χ0,20=10€.

Τέλος, αναφέρομαι κυρίως στους νέους αναγνώστες της στήλης…. Το μενού εδώ θα περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο σημεία από αγώνες των πρωταθλημάτων Αγγλίας, Γερμανίας και Σουηδίας και κατά δεύτερο λόγο Ισπανία και Ελλάδα. Μιλάμε πάντα για τις μεγάλες και μόνο, κατηγορίες των παραπάνω χωρών.

@@@ Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, εικόνα ταμείου και διαχείριση κάβας καθώς και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.