Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ανώτερη η Βασιλεία

Ανώτερη η Βασιλεία

baselΟι αγώνες-ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι, ενώ στο υπόλοιπο μενού έντονο είναι το αγγλικό και το γαλλικό στοιχείο.

Η αναμέτρηση Σαχτάρ-Ραπίντ Βιέννης θα διεξαχθεί στο ουδέτερο Λβιβ (απέχει 1.216 χλμ. από τη φυσική έδρα της γηπεδούχου). Η Σαχτάρ κέρδισε (1-0) στο πρώτο ματς.

Η Μάλμε (έχασε με 3-2 από τη Σέλτικ) διατηρεί εντός έδρας σερί 11 παιχνιδιών στην Ευρώπη. Μάλιστα, στα 9 πιο πρόσφατα δεν δέχτηκε γκολ!

Δεύτερος γύρος στο Λιγκ Καπ Αγγλίας. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση, και στη συνέχεια (αν χρειαστεί) πέναλτι.

Στην Οσναμπρικ απολύθηκε ο τεχνικός Βαλπούργκις. Θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό Τζο Ενοχς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κότμπους.

Με ελλείψεις η Α Μπε Σε (υποδέχεται την Κρισιούμα). Εκτός τέθηκαν οι πολύτιμοι επιθετικοί Εντνο, Μέντες, οι μέσοι Μιράντα, Μαουρίσιο και ο αμυντικός Ζουσάνδρο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
100 ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ – ΒΑΣΙΛΕΙΑ 2 2,15
104 ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ – ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ Over 1,60
1110 Α ΜΠΕ ΣΕ – ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ 2 3,05

Η Βασιλεία αδικείται από το 2-2 του πρώτου αγώνα, είναι εμφανώς ανώτερη από τη Μακάμπι, μπορεί να πάρει τη νίκη-πρόκριση στο Τελ Αβίβ. Η Ραπίντ δεν έχει λόγο να «κλειστεί» με τη Σαχτάρ, λογικό Over. Μία ήττα σε 12 ματς για τη φορμαρισμένη Κρισιούμα, η Α Μπε Σε είναι η μοναδική ομάδα της Β’ Βραζιλίας που δεν έχει νίκη εντός (0-4-6).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.