Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Πολλά γκολ στο Βέλγιο

Πολλά γκολ στο Βέλγιο

marouane-fellaini-celebration_3339140Στο «Γιαν Μπρέιντελ» τα βλέμματα της στήλης σήμερα, εκεί όπου η Κλαμπ Μπριζ φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό του 3-1 (υπέρ των Άγγλων).

Οι γηπεδούχοι απόψε θα αναζητήσουν το «θαύμα», αφού πέρα από το γεγονός ότι οι Βέλγοι ψάχνουν ένα «2-0», θα παραταχθούν για ακόμα ένα παιχνίδι με σημαντικές απουσίες. Μοναδικό ενθαρρυντικό στοιχείο για την ομάδα του Πρεντόμ, η κακή παράδοση που έχει εκτός έδρας η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ (μόλις μία νίκη στα τελευταία εφτά).


Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, εικόνα ταμείου και διαχείριση κάβας καθώς και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)


Στοιχηματικά… Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, όμως το σκορ του πρώτου αγώνα, οι απουσίες (κυρίως στα στόπερ), αλλά και η μέχρι τώρα αγωνιστική τους συμπεριφορά, με κάνουν να πιστεύω ότι το όβερ 2.5 γκολ έχει λίγο περισσότερες πιθανότητες επαλήθευσης, απ’ ότι το διπλό. Για τα δεδομένα ….η τιμή του εξαιρετική! (stake 7/10)

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.