Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γιορτή στη Στοκχόλμη

Γιορτή στη Στοκχόλμη

hammarby_publikΠριν 100 χρόνια, τέτοια μέρα, ο κωπηλατικός σύλλογος της Χάμαρμπι, πήρε την απόφαση να ιδρύσει και ποδοσφαιρικό τμήμα… έτσι, για να έχουν κάτι να κάνουν και το χειμώνα μιας και τη περίοδο αυτή, για ευνόητους λόγους, δεν διεξάγονταν αγώνες με τις «βάρκες».

Στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Κάλμαρ, οι φίλοι της Χάμαρμπι θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν τα εκατοστά γενέθλια της ομάδας τους. Στο  «Tele 2 Arena» οι 33.000 φίλαθλοι που θα συγκεντρωθούν θα παρακολουθήσουν από νωρίς, αλλά και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις. Εισιτήριο δεν υπάρχει ούτε για δείγμα εδώ και μέρες… Η Χάμαρμπι στη Σουηδία είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη προσέλευση κόσμου, με Μ.Ο. εισιτηρίων περίπου τα 25.000, οπότε δεν ήταν και τόσο δύσκολο το σημερινό sold out…

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση καθώς τρέχουν ένα σερί τριών παιχνιδιών αήττητοι, τη στιγμή που στο διάστημα αυτό η Κάλμαρ έχει 3/3 ήττες! Ο Μπέργκστραντ δεν μπορεί να υπολογίζει στον αμυντικό Μπιόρν Σαέβαρσον (20/1), ενώ από το κέντρο εκτός είναι και ο Έρικ Ισράελσον (18/4 και 3 ασίστ). Και οι δύο τους αποτελούν βασικά στελέχη της ομάδας. Στην αντίπερα όχθη ο Πίτερ Σβερντ δεν θα έχει διαθέσιμους τους Όμαν και Νίλσον. Και οι δύο αποτελούν βασικές επιλογές στην άμυνα για τον Σβερντ.


 Για τζίρους, Live Bet, προτάσεις τις τελευταίας στιγμής, εικόνα ταμείου και διαχείριση κάβας καθώς και οτιδήποτε θέλετε να ρωτήσετε, ακολουθήστε μας στο Facebook κάνοντας Like  στη σελίδα της στήλης (Bet With Loxagos)


Στοιχηματικά… Το όβερ 2.5 γκολ συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης. Ο ενθουσιασμός που θα επικρατεί στο γήπεδο, η έως τώρα αγωνιστική συμπεριφορά και των δύο ομάδων και οι απουσίες στην άμυνα, με κάνουν να πιστεύω ότι αυτό το 1.95 που πληρώνουν οι Μπούκμεϊκερς στα πολλά γκολ… είναι ιδανική περίπτωση!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.