Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Value Bet η Γκέτεμποργκ

Value Bet η Γκέτεμποργκ

645@70Οι χθεσινές νίκες των Αίκ, Νόρκεπινγκ, αλλά και Μάλμε υποχρεώνουν Έλφσμποργκ και Γκέτεμποργκ να παραταχθούν απόψε στο «Μποράς Αρένα» με στόχο μόνο τους τρεις βαθμούς.

Η Γκέτεμποργκ που τρέχει ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών, με «διπλό» σήμερα κάνει ακόμα ένα βήμα προς τη κατάκτηση της φετινής Allsvenskan. Δύναμή της φέτος, η άμυνα, η οποία είναι μακράν η καλύτερη της κατηγορίας. Πάνω σ’ αυτή βασίζεται η ομάδα του Λέναρτσον καθώς επιθετικά, ειδικά από τη στιγμή που πουλήθηκε ο Βίμπε, δεν «αρέσει».

Οι γηπεδούχοι  δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους τελευταία, μιας και από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια, βάλανε στο «σακούλι» τους μόλις ένα πόντο.  Όταν χάνεις από τη Σούντσβαλ εντός έδρας και «τρως» 4 γκολ από την Έρεμπρο, δεν έχεις το δικαίωμα να ελπίζεις σε κάτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και όσον αφορά τις απουσίες, μέχρι και σήμερα νωρίς το μεσημέρι δε «βγήκε» από το ρεπορτάζ κάτι νεότερο σε σχέση με τις αποστολές που είχαν οι δύο ομάδες στα τελευταία τους παιχνίδια.

Στοιχηματικά, θεωρώ λάθος το σετ αποδόσεων αφού σε καμία περίπτωση η Έλφσμποργκ δεν είναι το φαβορί. Δε προκύπτει και από πουθενά άλλωστε… Έστω και οριακό φαβορί, όπως αποτυπώνεται στις τιμές. Ως εκ τούτου, το 2,70 με 2,90 που κυκλοφορεί για τη νίκη της Γκέτεμποργκ, αποτελεί για μένα τιμή value και εννοείται την αγοράζω, αναγνωρίζοντας ότι παίρνω και το ανάλογο ρίσκο.


 


Επικοινωνία
e-mail: loxagosbet@yahoo.gr
facebook: Bet With Loxagos

Στείλτο :

2 σχόλια to “Value Bet η Γκέτεμποργκ”

  1. Ο/Η μανος7 λέει:

    Ναι ειναι τιμη value…αλλα με τελευταια νικη εκει μεσα η Γκετεμποργκ για την allsvenskan στις 25/08/2005

  2. Ο/Η ΛΟΧΑΓΟΣ λέει:

    Μάνο, συμφωνώ ότι η προϊστορία παίζει το ρόλο της, αλλά τις περισσότερες φορές είναι ένας απλά αριθμός. Για να τον διαβάσεις καλά, θα πρέπει να είσαι σε θέση να γνωρίζεις τους στόχους αλλά και τη δυναμική που είχαν οι ομάδες πχ το 2005, το 2006, το 2007 κλπ.