Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Eπιλογές σε γκολ και μία ισοπαλία

Eπιλογές σε γκολ και μία ισοπαλία

monaco_carilloΣτο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Μονπελιέ – Μονακό και Μπέτις – Λα Κορούνια, σε Σαμπιονά και Πριμέρα αντίστοιχα, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως αγώνες από Σουηδία και Ρωσία (Κύπελλο).

Τα παιχνίδια του Κυπέλλου Ρωσίας και Ολλανδίας είναι νοκ άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί ημίωρη παράταση και στη συνέχεια (αν χρειαστεί) πέναλτι.

Δίχως νίκη στο πρωτάθλημα η Μονπελιέ (5 ήττες και 1 ισοπαλία). Κοντά στην «έξοδο» βρίσκεται ο τεχνικός Κουρμπίς, ενόψει του εντός έδρας ματς με τη Μονακό.

Φέγενορντ και Τσβόλε έρχονται αντιμέτωπες στο Κύπελλο, ενώ την ερχόμενη Κυριακή θα αναμετρηθούν στην ίδια έδρα για το πρωτάθλημα.

Η Μπέτις έχει μόλις μία νίκη στα 11 πιο πρόσφατα εντός με αντίπαλο τη Λα Κορούνια. Συν τοις άλλοις θα στερηθεί των υπηρεσιών του πολύτιμου Θεμπάγιος (μέσος).

Η αναμέτρηση Χάντερσφιλντ – Νότιγχαμ είναι για την 9η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας, που μετατέθηκε χρονικά για τηλεοπτικούς λόγους.

ΠΡΟΤΑΣΗ
Δύο επιλογές σε γκολ και μία ισοπαλία περιλαμβάνει η σημερινή μας πρόταση. Σε κακή κατάσταση η Μονπελιέ, ενώ και η Μονακό δεν είναι η περυσινή ομάδα. Δύσκολη η πρόβλεψη νικητή θα στραφούμε στα 2-3 γκολ, ενώ να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδας θα επιλέξουμε στο ματς Λειψία – Φράιμπουργκ. Τέλος θα πάρουμε το ρίσκο με την ισοπαλία στο Εμπολι – Αταλάντα.

684 ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΟΝΑΚΟ 2-3 G 1,67
1318 ΛΕΙΨΙΑ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ G/G 1,68
659 ΕΜΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ Χ 3,15

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.